Vcera vecer sme boli s kamosmi vonku v BA, pri jazere na takom detskom ihrisku, okolo polnoci tam prisli fesaci a po kratkom rozhovore zmarovali kamosa preto lebo je zid. Vybili mu dva predne zuby a myslim ze mohol mat aj otras mozgu. Kopali ho do hlavy n
No je tam toho, pred tyzdnom hiphoperi pri obchodnej zmlatili 3 znamych...
Prosim ta, ked sa flakas po vonku mimo civilizacie, tak je jasne, ze tam stresnes ludi co sa potrebuju bit a dovod si najdu hocijaky Ci uz ze nie si Slovak, fajcis, nefajcis, drogujes, pocuvas nieco ine...
omg ved nie kazdy zid musi mat olivovu plet (akoze som nevidela este zida s olivovo zelenou farbou ksichtu ) a huste obocie... napr. aj rusi maju huste obocie
Chavez: inak tvojmu prvemu postu moc nechapem, je tam toho? akoze som zvedavy jak sa ty budes citit ked dojebu tvojho dobreho kamosa, vybiju mu zuby a bude mat otras mozgu .. a my sme neboli mimo civilizacie ale normalne vonku :E
omg tak sorry ale podla mna je to blbost lebo hocikto moze vyzerat ako zid (napr. moj spoluziak) a zid nie je.... ale oukej aj tak to boli kkti podla mna
Psychonaut: sak oukej kliiidek ja len hovorim svoj nazor ze podla mna nie kazdy zid vyzera ako zid a nie kazdy nezid vyzera ako nezid ked ten tvoj kamos je fakt zid tak oukej rafili ja len konstatujem ze viac ludi tak vyzera ale nie kazdy je zid
Nemozem si pomoct mne to pripada ako fake respektive poriadne cenzurvana verzia...
Na ihrisku v tme nejaki typci mozno aj nafetovani rozoznali zida od slovaka, pricom zidia vyzeraju takmer rovnako ako my a zmlatili ho.
Boli ste tam spolu on ma vyrazene 2 zuby, zlomeny prst, otras mozgu a tebe nic nie je... Takze bud si tam sedel a nic nerobil, alebo si si to cele vymyslel.
A co sa tyka 16tky si myslis, ze nas este nechceli zmlatit? Tak bud sa branim alebo utekam. Na vyber ste mali, ked vas uz isli mlatit mohli ste zdrhnut a bolo by to ok. Ale vy ste tam ostali a ked sa idem bit tak ratam s tym, ze to skonci zle...
chavez som rad ze to beres tak svizne, ano cele som si to vymyslel a sem napisal lebo nemam co ine robit:. Nas tam bolo vela, ten kamos sedel s tymi chalnami dalej od nas na lavicke, rozpravali sa, a ked spomenul ze je zid zacali ho marovat, resp. jeden typek ho maroval. Bolo to dalej od nas, kym sme tam pribehli tak uz ho nebil. Sa ti tu teraz lahko pise na fore z domu pri kakauku ...
Zamidari: neviem ci bola nejaka lepsia, som konstatoval aka je tato ..
Psychonaut len hovorim ako mi to pripada. Stale dodavas nejake nove informacie a stale sa to meni. Aj teraz boli ste spolu ale kamos sedel dalej od vas sam...
A co sa tyka poslednej vety, nie pri kakauku ale mineralke, lebo opica je svina
Chavez, no ano dodavam informacie, lebo sa kazdym postom snazis spochybnit to co napisem a tvaris sa ze si to vymyslam.
Demonicbass: no, tak to spomenul (po tom co sa ho spytali), a to je dovod na to aby ho dojebali?
Katka25 : ja nehovorim ze VSTCI co tak vyzeraju musia byt zidia, ja nechapem co tu riesite, to je irelevantne kto kto kde sedel a co robil, pointa je ta, ze ho proste zmastili lebo je zid = rasovo motivovany utok.
Sa mi zda ze toto forum jemne zavana antisemitizmom :
Ani to tu nebduem uz dalej riesit, len som xel napisat co ma nasralo no :E
Psychonaut - a to kym ste mu prisli na pomoc tak mu stihli vyjebat dva predne zuby, kopali do hlavy na zemi a skoro mu sposobili otras mozgu? to ste sa bud nejak neponahlali mu pomoct. ale cele mi to pripada neskutocne. Je jedno ci to bol zid, mogoloid, indian, turek alebo slovak... tak ci tak sa mi to zda ako vymyslena udalost.
Preco by toto forum malo zavanat anitisemitizmom, vies co to vobec znamena to slovo? Nikto tu nehlasa nenavist voci zidom.
Zamidari: ano viem co to slovo znamena, hm ked si pozrem od teba zalozene fora, tak sa mi to ani moc nechce verit .
Ano stihol, pretoze ten typek ho mlatil max asi 15 sekund a my sme boli kusok dalej a hlavne sme nechapali z toho, to bol sok proste, sa to zomlelo strasne rychlo.
To ze sa to tebe zda mam ja hlboko v pici, lebo som tam vcera bol a mam to aj nafotene, takze tvoje vnutorne pohnutky ma vazne netrapia.
A preco vsetci pouzivate frazy typu "na Slowensku je mozne ozaj wsetko" a "Je to smutne v akej dobe to zijeme" ? Myslite si ze vo svete sa horsie veci nedeju alebo v inych dobach sa nic horsie nedialo?
Zamidari: jaj mas pravdu vlastne, asi sa pojdem tym fesakom podakovat ze ho nezabili, sak mu vlastne len polamali par veci .. otvoril si mi oci, konecne mam v tom jasno. lol..
neverim ti najprv tvrdis ze zida spoznas podla vacsieho obocia co je hovadina pretoze ja mam hustejsie obocie a moja rodina ma od zidov velice daleko potom povies ze im to povedal tak on musi byt dobry kokot v tom pripade pokial sa jednalo o podivne existencie urcite by som osobne informacie nevytahoval ani len okrajovo,boli ste tam spolu on sedel na dalsej lavicke a kym ste dobehli uz ho nebili hej ? to je teda vazne kolektivna sudrznost takze poho uz ho nebiju tak to nechame tak a teraz tu pises ako je ti ho luto a ako ta rapi jeho zdravotny stav.... tak vies kamos kamosa nenecha v ryzi uz len z principu a este ked hovoris ze vas tam bolo viac tak co ste ich nezmlatili ? fake jak svina
policajna rekonstrukcia tersneho cinu na mieste cinu: com taky normalny 19 rocny pohodovy zid sediaci si na lavicke v parku v tom ku mne pridu dvaja krasni fesaci na piku a pytaju sa ma ze preco mam huste obocie a olivovu plet ? tak im slusne odpoviem lebo ich je do toho vela ze som zid... zacina klasike provokovanie aha aha aha ty si zid a nechces dostat po hube ? nechajte ma chalani-odpoviem a dodam vidite tych ludi na tej dalsej lavicke 20 metrov odtialto ? to su muji kamosi som tu snimi zatial co som dostaval po hube vidim jedneho kamosa ako mi uteka na pomoc ale ked prisiel uz ma nebili tak to nechal tak naco zbytocne vyvolavat konflikt nech napise knihu bude to bestseler
Aha dalsia novinka, takze z tych viacerych fesakov je zrazu jeden fesak...
Prestan si vymyslat psychonaut Presne tak ako to napisal typek, presne tak to vyznieva (viac menej). Pises kraviny a zamotavas sa do toho. Smola, nauc sa aspon klamat, na fore to nie je tak tazke.
psychonaut vylamane zuby nie su dokaz ale pachatel na mieste cinu uz dokaz je a na povolenie si sa ho pytat nemal pravda ty budes asi jeden z tych co maju reci na internete ale v reali sa vzdy schovaju pod paplon a sak to je jedno aj tak ti neverim
hmm ma podmienku... a to sa tym pochvalil alebo ste sa ho spytali ci ma podmienku? A ked ste sa pytali, pytali ste sa pred tym nez vam rozmaltil kamosa na kasu alebo az potom?
Cim viac toho pises tym viac som presvedceny o tom, ze to je fake respektive, ze to bolo skor vybavovanie si uctov medzi tym chalanom a tvojim kamosom...
To neboli ziadni rasisti.. to boli chore deti ktore si na niekom potrebuju vybit komplexy. Pravdepodobne ich doma biju rodicia a takto sa to prejavuje navonok... poznam toto.
neviem ci detailna analyza kazdeho slovicka aby sme sa dozvedeli ci je to pravda abo nie je to najdolezitejsie...naco sa v tom rypat co by nam to pomholo keby si to vymyslel? to by neznamenalo ze take veci sa tym padom nestavaju...je jedno ci si zid cernoch alebo len mas tmavsiu plet alebo kucerave vlasy...vzdy sa najde niekto kto zo seba potrebuje vybit pocit nadradenosti...a na slovensku to je nic...poprechadzajte sa v nejakom bronxe a tam mozu kaslat na to ci mate hustejsie obocie abo nie.
Chavez: zase si mimo, nie nepytali sme sa to samozrejme jeho ty mudra hlavicka. Po tom ako dojebal kamosa, oni odisli. O par minut tam boli kamosi z nasej strany, cca 8 ludi a jeden z nich ho poznal , aj meno a aj to ze je na podmienke.
Fake to nie je, ja nechapem preco to nechapes. Mam z toho vecera 8 fotiek, ked tak velmi chces mozem ich upnut a poslat ti ich cez TS.
Vybavovanie uctov to nebolo, my sme tam boli od 20 00, ti typci dosli okolo pol noci, v zivote sme ich nevideli.
Typek: ano ja som ten, co nebere hned tyc do ruky, podla mna zlo plodi iba zlo. Asi by to nebolo prave najidealnejsie riesenie vytiahnut tam uprostred nich fotak a zacat ich fotit omg.
Matii: To som rad ze aspon niekto pochopil POINTU. Na tomto co tu pisem nie je vymyslene ani 1%, proste sa to stalo, ja nechapem co tu riesia niktori..
Typek: ja sa snazim svoje spravanie riadit tak, aby som sa pod ziaden paplon schovavat nemusel vies Nemas argumenty tak zacinas silacke reci ...zzzzzzz
psychonaut viem presne ako to myslis ale prave tam a prave vtedy by som kamosa urcite chcel podrzat a pomoct mu a to nie su ziadne silacke reci to je proste cest...
rasizmus je hovadina .. ja takych ludi nechapem... ja neviem asi nie som normalan ale ja mam rada ked je kazdy iny sak to aka nuda by bola keby sme boli vsetci rovnaki?? a tamto boli idioti .. a podla mna ani nevedia co maju proti zidom len si zmysleli ze teraz nemame radi zidov .. proste su to deti a nevedia co zrozkose... raz mojho kamosa zbili take individua a on bol sam a na neho asi 10.. a to len preto ze sa zastal nasej kamosky...ta akoze ked uz sa chcem byt ta jeden na jedneho .. ta to sa bije ked ma za sebou kamosov..a potom posrany ked je sam .. juuj ja mam furt taku zlost ked take daco .. juuj ja by ich zbila.. sakra ja byt tam ta im vyskriabem oci .. hej si hovori ze to sa mi teraz hovori ale keby som tam bola ze by som zutekala .. no neviem .. sak i to by sa mohlo stat ale ta teraz mam taju zlost ze mam pocit ze by som ich vsetkych pobila
pluthoo to nemoze clovek vediet ani sam pokial nezazije.... ja som zazil nieco podobne a mal som 100 chuti zdrhnut ale nespravil som to lebo by som sa na seba nemohol potom pozriet do zrkadla.... a niaka vyzsia moc zariadila ze z toho aj kamos (prvy v ohrozeni) aj ja (tym padom ked som ostal pri nom aj ja uz v ohrozeni) vyviazli bez ujmy == ten degener sa zdrbal na zem ked som mu uhol ako sa hovori pomoz si clovece a boh ti pomoze
Mne sa raz stalo - isiel som s kamosom po meste (mali sme mozno 10 rokov ) a zacali nas nahanat akysi chalani na bycikloch. Tak sme upalovali a nakoniec nas zahnali do takeho podchodu kde nikdo nechodi... potom nas chceli zbit, ale my sme im dali 20 korun a oni odisli. A ked odchadzali tak sa uplne tesili ze okradli male deti...
Vas tesi ked mozete okradnut male deti a vyhrazat sa im bitkou?
Typek: ty si mudry jak 5 korun, akoze nic v zlom, ale nebol si tam tak sa ti to vazne lahko hovori teraz.. ti vravim ze my sme boli od toho miesta daleko, a kym sme tam dosli uz bolo po vestkom _nedalo_ sa tomu zabranit ani keby sme tam mali guny...
ale som rad ze po 70 poste ste uz pochopili ze si nevymyslam heh.
dost zaujimava diskusia... ja som toho nazoru ze kazdy clovek je vynimocny a nikto nie je rovnaky a keby sme mali byt rasisti vsetci tak musime nenavidiet cely svet... a je to tak ze ked sa niekto cche bit tak si pricinu vzdy najde, ak mas siltovku tak koli tomu, ak ju nemas tak preto, a proste koli blbostiam... ja som zazila ked mi zacali na diskoteke bit kamaratov, a niektori "kamarti" zutekali a zostali tam len 2 chalani ktori poriadne schytali a 4 baby a pred diskotekou ich cakalo este 20 goril.. a to len pre to ze kamarat tancoval s NASOU kamaratkou a im sa to proste nepacilo.... vtedy sa ukazalo hrdinstvo "kamaratov" ktori utiekli... vzdy sa najde dovod na bitku ale ja by som bola radsej keby sa veci riesili rozhovorom a nie bitkami, ved je to ubohe a ten kto sa ide mlatit asi nema tolko inteligencie aby mohol spravne argumentovat... tot moj nazor, ci sa niekomu paci alebo nie, kludne mi napiste TS-ku ja nemam problem sa na tu temu bavit
V každom národe je cca 5-7 percent absolutných idiotov. Tomu sa nedá zabrániť. Sú to asociáli, ktorí keby nemali rasizmus, tak si najdu niečo iné. Napríklad fan kluby vo futbale.Odporúčam vidieť film Huligans. Starí páni z Anglick a idioti ako vyšití.
Bohužiaľ týchto idiotov využíva pár ľudí, ktorý sa vďaka tomu udržujú pri politickej moci a vďaka súdruhovi Ficovi sa dostali aj do vlády.
Tomuto sa dalo zabrániť, nebýť túžby po moci u súdruha Fica.
extremizmus je na slovensku len vynosna reklama pre zahranicne znacky oblecenia obuvi a dalsich veci s tym suvisiacich kto tomu trocha rozumie musi uznat ze je to tak....
Kokos uz vam sbe s tym rasizmom ale to ze v Cine a Indii zabijaju male dievcatka len za to ze su zenskeho pohlavia nad tym sa nik nepozastavi....to je potom presne to iste ako ten vas rasizmus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Prosim ta, ked sa flakas po vonku mimo civilizacie, tak je jasne, ze tam stresnes ludi co sa potrebuju bit a dovod si najdu hocijaky Ci uz ze nie si Slovak, fajcis, nefajcis, drogujes, pocuvas nieco ine...
A prave som sa dozvedel ze ma aj zlomeny prst..
jednducho ste mali zalarmovat policiu a pomohol si mu ked ho zacali bit? ked si tam bol .... len tak sa pytam.
Na ihrisku v tme nejaki typci mozno aj nafetovani rozoznali zida od slovaka, pricom zidia vyzeraju takmer rovnako ako my a zmlatili ho.
Boli ste tam spolu on ma vyrazene 2 zuby, zlomeny prst, otras mozgu a tebe nic nie je... Takze bud si tam sedel a nic nerobil, alebo si si to cele vymyslel.
A co sa tyka 16tky si myslis, ze nas este nechceli zmlatit? Tak bud sa branim alebo utekam. Na vyber ste mali, ked vas uz isli mlatit mohli ste zdrhnut a bolo by to ok. Ale vy ste tam ostali a ked sa idem bit tak ratam s tym, ze to skonci zle...
Zamidari: neviem ci bola nejaka lepsia, som konstatoval aka je tato ..
A co sa tyka poslednej vety, nie pri kakauku ale mineralke, lebo opica je svina
Demonicbass: no, tak to spomenul (po tom co sa ho spytali), a to je dovod na to aby ho dojebali?
Katka25 : ja nehovorim ze VSTCI co tak vyzeraju musia byt zidia, ja nechapem co tu riesite, to je irelevantne kto kto kde sedel a co robil, pointa je ta, ze ho proste zmastili lebo je zid = rasovo motivovany utok.
Sa mi zda ze toto forum jemne zavana antisemitizmom :
Ani to tu nebduem uz dalej riesit, len som xel napisat co ma nasralo no :E
Preco by toto forum malo zavanat anitisemitizmom, vies co to vobec znamena to slovo? Nikto tu nehlasa nenavist voci zidom.
No ako widim na Slowensku je mozne ozaj wsetko...
Ano stihol, pretoze ten typek ho mlatil max asi 15 sekund a my sme boli kusok dalej a hlavne sme nechapali z toho, to bol sok proste, sa to zomlelo strasne rychlo.
To ze sa to tebe zda mam ja hlboko v pici, lebo som tam vcera bol a mam to aj nafotene, takze tvoje vnutorne pohnutky ma vazne netrapia.
Prestan si vymyslat psychonaut Presne tak ako to napisal typek, presne tak to vyznieva (viac menej). Pises kraviny a zamotavas sa do toho. Smola, nauc sa aspon klamat, na fore to nie je tak tazke.
Nevymyslel som si vobec nic, na co by som sem pisal takuto vec keby to nebola pravda.
Typek: hej asi pomohla, ale vies co nechcel sa nechad odfotit hajzlik jeden :l
ja nexapem co riesite stale, mozem ti dat nanho cislo a zavolaj mu a spytaj sa ho sam...
neznasam ich
Cim viac toho pises tym viac som presvedceny o tom, ze to je fake respektive, ze to bolo skor vybavovanie si uctov medzi tym chalanom a tvojim kamosom...
Fake to nie je, ja nechapem preco to nechapes. Mam z toho vecera 8 fotiek, ked tak velmi chces mozem ich upnut a poslat ti ich cez TS.
Vybavovanie uctov to nebolo, my sme tam boli od 20 00, ti typci dosli okolo pol noci, v zivote sme ich nevideli.
Typek: ano ja som ten, co nebere hned tyc do ruky, podla mna zlo plodi iba zlo. Asi by to nebolo prave najidealnejsie riesenie vytiahnut tam uprostred nich fotak a zacat ich fotit omg.
Matii: To som rad ze aspon niekto pochopil POINTU. Na tomto co tu pisem nie je vymyslene ani 1%, proste sa to stalo, ja nechapem co tu riesia niktori..
Vas tesi ked mozete okradnut male deti a vyhrazat sa im bitkou?
ale som rad ze po 70 poste ste uz pochopili ze si nevymyslam heh.
Inak nemusia vas zbit. Staci ich podplatit a nechaju vas na pokoji.
Bohužiaľ týchto idiotov využíva pár ľudí, ktorý sa vďaka tomu udržujú pri politickej moci a vďaka súdruhovi Ficovi sa dostali aj do vlády.
Tomuto sa dalo zabrániť, nebýť túžby po moci u súdruha Fica.