fakt úžasné že ťa ani oklamať nemožem aj keby som chcela lebo buď by som sa smiala alebo by som sa ti nepozerala do očí.. to je uplne pičovina! ja mame nič neverím ale hento neviem či si myslí že som šmolko
každý sklame, niekto viac a niekto menej...ale jednému človeku verím aj napriek tomu, že sklamal, v tej konkrétnej veci som opatrná a veľmi ale ináč verím a ani sama neviem prečo....a ináč niekedy ľuďom verím až príliš a pokúšam sa to zmeniť..hold uvidím čo z toho bude
takmer nikomu..rodine v určitých veciach a potom len 1 alebo 2 osobám,prvá je moja kamarátka čo ma ešte nesklamala a druhá moj frajrer...a potom ešte sebe...ale neoplati sa verit nikomu.len sebe.
Jedén,dvaja ale v tomto svete sa už nedá veriť nikomu...keď mňa osobne niekto no ojebe alebo tak..už je to pre mňa ťažšie veriť mu zas..ale vačšinou dám druhú šancu som takáá milá..
2, aj keď niekedy nie je na škodu nechať nejaké zadné dvierka pootvorené lebo nikdy nemôže človek vedieť čo sa prihodí... a záleží v čom dotyčný sklame ale väčšinou je potom už ťažké veriť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
@cupcake182 aj ja ti verím lebo nevieš klamať a keď klameš, tak sa smeješ Ale nie, aj tak ti verím.
Aj keď mám najlepšiu kamošku viem , že jej úplne všetko povedať nemôžem ...
Keď niekto chce aby som mu verila, musí ma presvečiť o tom, že si to zaslúži...
a mojej rodine