Skúšala som, lepšia je v tom, že som si ju vedela dať aj sama, keďže normálnu si neviem.. zo začiatku bola aj žiarivejšia a taká silnejšia ale veľmi rýchlo vybledla...
No, keďže ja používam len tmavočervené a hnedé, ktoré sa vzásade vyzmývajú rýchlo v každej forme... rak som rozdiel nespozorovala, také dva mesiace držala v pohode.
Ja osobne už iné ani nepoužívam, lebo je to skrátka omnoho jednoduchšie
Záleží od farby.. Na blond farbu kamarátka nadáva, že jej chytá na žlto. Ale napríklad mne hnedá v pohode a je to lepšie. A teraz čo som mala takú ako keby masku tá bola ešte lepšia.
ja som ju tiež mala ..ale ja sa nesťažujem ..dávala som si ju v januári a ešte stále ju mám na vlasoch ..hoc niečo už odrástlo..ale na väčšine vlasov sa ešte drží
ja si ňou farbím gebulu už trištvrte roka a som spokojná. hlavne si ju viem naniesť bez problémov sama a nejako extrémne sa nevymýva, tak ako ostatné a mám taký mahagónový odtieň.
ja som naskor mala blond od palette taku v tom kybliku ale tie odtiene boli otrasne zlte a prilis ziarive...teraz mam sublime mousse od loreal a ta je neporovnatelne lepsia...prirodzenejsie odtiene a nemam po nej take znicene vlasy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja osobne už iné ani nepoužívam, lebo je to skrátka omnoho jednoduchšie
ja si aj s normalnou farbou farbim sama takze v tom som vyhodu nevidela