Vyskúšali ste niekto nikotínové náplaste, žuvačky alebo ničo podobné. Poraďte niečo. Počul som o nejakom prístroji na ktorý vás napojia že to potom nejako elektricky stimuluje mozog a človek potom nemá chuť si zapáliť. Má s tým niekto skúsenosť ?
ja som zacala fajcit v 14 a prestala som v 17. zo dna na den presne 1.3.2010. a dodnes som si nedala ani jednu. velmi mi pomohol strach o zivot - myslela som si, ze mam cukrovku. to bol jeden z dovodov, co ma donutil prestat.
Jebe ti? Nikotínová náplasť? keď chceš prestať, tak prestaň.. Dá sa to aj zo dňa na deň.. Náplaste a žuvačky sú pre tých, ktorí len rozprávajú o tom, že chcú prestať..
Hej prestal som na 7 mesiacov ale vždy som sa dostal medzi ľudí ktorý fajčili takže som začal tiež, lenže potom som zistil že existuje cigareta na baterky a tú fajčím od 1. decembra 2011. Momentálne nemám v pláne prestať fajčiť cigu na baterky a tiež nemám v pláne začať fajčiť tie sračky
Náklady na fajčenie E-cigaretky 14€ mesačne ak nepočítam počiatočnú investíciu (60€) + ušetrené zdravie
náklady na fajčenie cigariet (pôvodne Marlboro Flavour 19ks/deň) cca 90 € + zhoršila sa mi rapídne alergia po 3 rokoch fajčenia, smrad , bordel , žltneš a neviem čo ešte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Proste sa rozhodni prestať. Je len na tebe, či to vydržíš a či nie.
áno, len je ťažšie znova nezačať
Náklady na fajčenie E-cigaretky 14€ mesačne ak nepočítam počiatočnú investíciu (60€) + ušetrené zdravie
náklady na fajčenie cigariet (pôvodne Marlboro Flavour 19ks/deň) cca 90 € + zhoršila sa mi rapídne alergia po 3 rokoch fajčenia, smrad , bordel , žltneš a neviem čo ešte
hyhyhyhy, že drvič
PKD = pánsky kožený doutnik, vole ...........filip