chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti s nakupom z internetoveho obchodu bongoshop.sk chcela by som si objednat fimo hmotu na modelovanie... ak ste si nieco objednavali, ako dlho trvalo, kym vam to prislo? prislo vam to vobec..? dakujem..
@leilla a prislo ti to na postu, vsak? totizto, ja to potrebujem dako vybavit, aby to mama nevedela... prislo ti do schranky domov dajake oznamenie, ze uz je tovar na poste?
veď ti to príde zabalené, resp. na papieriku v schránke bude tvoje meno, tak si to pôjdeš vybrať ty. tak jej povedz, že si si objednala niečo iné ...odznaky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
cca do týždňa prišli, ak si dobre pamätám
mne to poštár doniesol domov ale keby ma nezastihol, tak to asi nechá na pošte, neviem.... moc sa v týchto poštových úkonoch nevyznám
veď ti to príde zabalené, resp. na papieriku v schránke bude tvoje meno, tak si to pôjdeš vybrať ty. tak jej povedz, že si si objednala niečo iné ...odznaky