Zdravim, chcel by som sa opytať či tu ma niekto skúsenosti s vojenčinou, alebo či by ste mi vedeli poradiť. Pointa je tá, že by som chcel po strednej škole isť do armady a keď som si pozeral nejaké fóra a tak, vždy som našiel zo (pokrač. viď koment)
staršich rokov a vlastne nič som sa nedozvedel Jasné, čital som stranku ministerstva obrany a tak, že čo musim splnať a take blbosti, ale mňa viac zaujimajú nekake skusenosti a tak, z toho jak to prebieha, čo to obnaša etc. Ďakujem dopredu, snad sa niečo dozviem
@worm Nechaj ho, nie sú to vôbec nízke ambície (i keď väčšinou bigoši čo poznám nie sú moc "intelektuálni" ľudia) ale to je jedno, to nemusí byť prípad teba. Nie sú to nízke ambície choď si za tým. Nevidím ani dôvod prečo by si mal hneď padnúť, nežijeme vo vojne.
@worm
Bojovať za krajinu kde vládne mafia za krajinu v ktorej nás stále okrádajú a v ktorej nás úplne zotročili za minimálne peniaze... Máme najvyššie ceny nehnuteľností v Európe skoro najnižšiu minimálnu mzdu a najvyššiu produktivitu práce. Príde ti to normálne bojovať za takú krajinu?
Z čítania komentov si viem presne usúdiť, aký si človek. Samé naivné oči s laickými informáciami o armáde..
Do Slovenskej armády ísť, to je moc smiešne. Za nízky plat robiť šaša. Mám rôznych kamarátov, ktorí mali také isté oči ako ty, spravili si výcvik a boli pridelený. Po pár mesiacov som ich stretol na Slovensku, mali hladné oči a tá "práca vojaka" ich zázračne nudila, kedže byť vojakom v Slovensku", je ako byť sekretárkou.
Čo nie je pre každého?
Nechápem, čo chceš vedieť o vojenčine ? Ak sa chceš hrať na "vojaka" tuším na Slovensku spustili dobrovoľnú vojenskú službu na 2-3mesiace tuším. Je to z mojej strany moc komické. Slovenská armáda ti nemá čo ponuknúť, ak sa pýtaš na to. Ak už máš taký veľký záujem o vojenčinu, skús za hranice. Tuším, od tohto roku je povolená možnosť vojenčiny mimo Slovenska.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
určite ti budem vedieť vo všetkom poradiť
Bojovať za krajinu kde vládne mafia za krajinu v ktorej nás stále okrádajú a v ktorej nás úplne zotročili za minimálne peniaze... Máme najvyššie ceny nehnuteľností v Európe skoro najnižšiu minimálnu mzdu a najvyššiu produktivitu práce. Príde ti to normálne bojovať za takú krajinu?
Ked vypuknie veľký vojnový konflikt v prvej línii budeme stáť my, a veliť nám budú práve gumáci.
to že či sa chce zúčastnovať na misiach je jeho voľba s ktorou musí počítať. No ak by ho do misií nútili vždy može odisť ...
Do Slovenskej armády ísť, to je moc smiešne. Za nízky plat robiť šaša. Mám rôznych kamarátov, ktorí mali také isté oči ako ty, spravili si výcvik a boli pridelený. Po pár mesiacov som ich stretol na Slovensku, mali hladné oči a tá "práca vojaka" ich zázračne nudila, kedže byť vojakom v Slovensku", je ako byť sekretárkou.
Nechápem, čo chceš vedieť o vojenčine ? Ak sa chceš hrať na "vojaka" tuším na Slovensku spustili dobrovoľnú vojenskú službu na 2-3mesiace tuším. Je to z mojej strany moc komické. Slovenská armáda ti nemá čo ponuknúť, ak sa pýtaš na to. Ak už máš taký veľký záujem o vojenčinu, skús za hranice. Tuším, od tohto roku je povolená možnosť vojenčiny mimo Slovenska.