Definuj pojem droga.. Nakolko vsetky latky posobiace na CNS ktore trochu menia to ako funguje je mozne povazovat za drogy..v usa je to presne takto definovane, cize napr. Aj alkohol, cigarety,ci dokonca kava alebo caj s obsahom kofeinu..je mozne povazovat za drogy..plus samozrejme antidepresiva, lieky na spanie, ukludnenie atd..
@milgamman ako sa ti pacila ayahuasca?? popis, som zvedavy @Jesusmariajozefee aj taka je ? ja som mal naposledy warner bros, to bola sila ze vraj 180 mg mdma
@marek15693 ja sa divam že kto mal ayahuascu, to chcem ist absolvovat, to musí byť užásne ja som skoro zemrel,,, pretoze som to skombinoval este s inými aaa krása. no a mal som to v holandsku a co som cital ze vacsina 85/90% are clean MDMA no other substances, tak si vies predstavit. oni boli nove tohto roka vyr. a ja osobne nikdy viac žiadna syntetika,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Marihuana
Alkohol
Opiaty
Benzodiazepiny
Hypnotika
Tabak, cigarety
Kofein, caj, kava
Ty pi.a sprosta
ale nestal som sa na nich závislý, takže mýtus, že po užití drogy z teba bude feťák je vyvrátený.
@Jesusmariajozefee aj taka je ? ja som mal naposledy warner bros, to bola sila ze vraj 180 mg mdma
@Marek 15693 vies co.. nic moc, cakala som viac od toho...