Viem že toto je blbé fórum to len tak aby bola sranda ::::::::::Napr.keď ste boli malé hlúpe deti len tak pre srandu králikov že nebudete 1-2 noci spať?Nie preto že nie ste unavení,ale len tak vás napadne že jednu noc skúsite ostať hore?
Neskusal som, ani nechcem. Nesom na to stavany, po 24 hodinach bez spanku som dost mimo a agresivny . Inak po cca 48 hodinach bez spanku zacinaju halucinacie , tak vela stastia
@janehonda Pokial viem tak zacinaju po 2-3 dnoch. Ale dostavuju sa len ked si sama v klude v tichej miestnosti bez silneho svetla. Po 5 dnoch si uz uplne mimo . Inak mne sa po cca 24 hodinach zacina snivat hned ako zavriem oci a som pri vedomi. Raz sa mi dokonca stalo ze som akoby videl cez zatvorene viecka
mne stacili 2 noci v autobuse a medzitym prehliadka Prahy, ktoru som zcasti nevidela, isli len moje nohy a ja som spala opreta o rameno kamaratky a vsetko bolo ako v sne a dalsich 8 dni v zvukoch francuzstiny a nasledne prehliadka Pariza, ktoru si takisto zcasti nepamatam
ano ked som mala 13 tusim, u mna "spali" kamosky tak sme sa rozhodli ze nespime, bola som hore nejaky 50 hodin vtedy, a to uz boli brutalne mikrospanky, orientacia v case dost blba, mala som pocit ze je stale jeden den.. potom som nasledne spala 14 hodin, a potom uz bolo dobre...ale uz by som to teda neskuslala
Bežne cez leto sedím za pc do rána a ked všetci vstávajú tak ja idem spať ale nikdy som nebol hore dlhšie ako 24 hodín, raz sa mi to skoro podarilo ale nezaspal som od únavy ale od nudy lebo som nemal čo robiť.
neviem, neratal som si to.. ale dost dlho to bolo, v skole som mal potom halucinacie jak kokot a teda citil som sa katastrofalne, uplne, ze odpadacky, na zvracanie stale, totalna nechut zit.. potom som tiez spal asi 20hodin vkuse
je to nehorazne nezdrave, ked sa da, tak aspon 5hodin spat proste musim, henten pocit proste som nevykryval moc :S
na festivale dosli sme piatok a do nedele som nespala ... dobrovolne to tak trocha bolo alebo ked som do skoly nieco mala... ale to uz nebolo dobrovolne
@veroniques tak ono tu nechut do jedla a ostatne veci by si mala tak ci tak. sam som to zazil - to vsetko su priznaky depresie. dufam, ze sa liecis, to je totiz jednoznacne najlepsie, co mozes zrobit. depku nerozchodis ani nepretrpis
heh pravidelne ponocujem.vstavam o jednej poobede a idem spat medzi 8-10 rano,teraz sa mi to upravilo na 4-6 ale ked nemate tak nastavene rezimy bude to tazke najtazsia je faza okolo 3-4, potom nad ranom sa to da ale aj to lahnete do postele a tuhe na 10 hodin
Ked buDes starsia a Budes chodit vonka zurovat,tak aKo ja,tak nespim dva dni,este ked mas ist rano do prace a vecer zasa vonka,to je brutal.U mna je maximum dva dni takto tahat,zo skuseností
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
..A už to nebudem skúšať, načo..
Nedobrovolne......
čiastočne nedobrovoľne: cca 82 hodín
Raz som za 2 noci spala asi 4 hodiny. Jednu noc 20 minút a druhú 3 hodiny,ale potom som musela dospávať.
je to nehorazne nezdrave, ked sa da, tak aspon 5hodin spat proste musim, henten pocit proste som nevykryval moc :S
@veroniques fuuha, dufam, ze uz je lepsie...
Momentálne ma drží nespavosť, takže uvidíme ako dlho.
Ale ten spánok ešte zhoršil všetko ostatné , nechuť do jedla , otrávenosť , nervozitu , vnímanie , posudzovanie , proste celé fungovanie.
Preto sa čudujem že niektorý tu v tom hľadajú dobrý spôsob zábavy.
Na to musí byť človek aj nejako stavaný.
.. spánok tu nieje len tak , na neverím v boha.
Aspoň keby ste na to mali nejaký dôvod.
počas skúškového alebo ťažkých týždňov v škole pravidelne nespávam, dobrovoľne nikdy v živote... veď raz uvidíš