@7 suhlasim... pre istotu nech vysvetli zakladatel rozdiel medzi (nie, nejde mi to) a (skusal som, ale nic s toho nebolo) lebo mne rozdiel totalne uniká
24. a co?! mas z tym nejaki problem?! ja sa nebudem pretvarovat ani hrat na nieco co niesom koli ziadnim debilom a primitivom. a staraj o seba a svoje veci. ale evidentne mas nejake komplexi a fobie ked reagujes uz na druhi moj komentar za jeden den. alebo len zavidis. ako nechapem takich ludi co sa staraju do vsetkeho a do vsetkich. ja kazdeho osobna vec ci je to alebo to alebo co pocuva co nosi a aky styl vyznava. das si tu americku vlajku a pritom amerika je viacmenej tolerantna krajina. preto su oni tam kde nebude slovensko ani za sto rokou lebo ich povodna myslienka bola aj okrem ineho o tolerancii k druhim ludom. o slobode a moznosti slobodne sa vyjadrovat a povedat svoj nazor. to na zakomplexovanom slovensku zial v sucastnosti viacmenej nehrozy. tu sa kazdi do kazdeho stara ako napr. ty si emo tak sa rezes. to je uplne chore. kazdeho osobna vec co je!!!! a ked sa ti nepaci tak si svoje stupidne poznamki nechaj pre svojich kamaratou, ktori ked sa na tom zabavaju tak musia bit riadne retardovany.
@hwoarang1 usa sem moc neplet, lebo o slobode basnil i fidel a kuba teda slobodna nebola.
a ze by v usa panovala nejaka extra sloboda.. netvrdil by som
a tolerancia.. ani nie.. skor diskriminacia vo vsetkych formach.. negativna ci pozitivna..
@24@25 ste jak male deti...a s tou usa nuz neviem ked utlacali indianou aby mali podu bola sloboda??myslel som zesa to inak naziva alepokial je to sloboda bodme oslobodit ciganou z nasej krajiny P.S. : niesom rasista
ako..ja ako neviem ci tu podaktori nevedia citat ale dam tu tu jednu pasaz ktoru asi "omylom" nevydely...." viacmenej tolerantna .." a "lebo ich povodna myslienka..." tak laskavo citajte aj co pisem.
ja som si tiez skusal sam vyfajcit penys co je na tom ale dotiahnem na spicku jazyka len aj to malo kto dokaze a to som trenoval asi mesiac su muzi co si sami vyfajcia ale to je rarita lebo musi mat penys aspon 22cm dlhy a musi byt to mlady chalan stihly a ohybny ale vlastne semeno som si este neolizol
do pici skurvenej nakazenej vypicenej.. clovek tu ani forum nemoze vyjebat do pici.. nakazenej.. pojebanej... toto je nejaky cigansky web nic nefunguje bo asi admin je skurveny cigan bo je lenivy jak pes nakazaneny.. palte vsetci do pece.. dobre robil Hitler.. to by aj vam patrilo!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
k teme- mne to robi moj priatel, a ja jemu.
a ze by v usa panovala nejaka extra sloboda.. netvrdil by som
a tolerancia.. ani nie.. skor diskriminacia vo vsetkych formach.. negativna ci pozitivna..