Ahojte Zajtra je kásting (modelingový) a ja som sa odhodlala tam ísť už mesiac predtým.. ale teraz pár hodín pred sa bojím ... bojím sa že sa sklamem alebo ma skritizuju .. inak mám 178cm 58kg, vyrážky, akné su pre mňa neznami pojem .. prosím poraďte
myslím si, že máš peknú tvár ale nepáči sa mi tvoje obočie. Pripadá mi strašne smiešne, trošku by som ho zrovnala ale to si myslím že ti poradia akko naň. A postavu nemôžem posúdiť podla tých fotiek
inak su to fotky zo septembra takže pár vecí sa na mne zmenilo vrátane toho obočia ale v reále tak nevyzeralo ani predtým .. len som dvíhala pri fotení .. a to robím doteraz ale už neposobí tak ako "duha jednej farby "
nechod a rev a lutuj sa do vankusa po zvysok svoho zivota,ze si tam nesla.
a nerada pozeram fotky,ale urcite aj vacsie ,,exootky,, tam budu.neboj,nebudes najskaredsia.mala som spoluziacku a ta nebola pekna,ale skusala vsade kde sa dalo,nikdy jej to nejako nedopchadzalo.
@anitchka vobec neviem pozovať ako si si všimla neviem ako sa tváriť či postaviť .. proste uplný amatér a to bočie nenávidím strašné je ale zrovnávam si ho do normálu - hej a zabudla som dodať že mám kučeravé vlasy a nepáčia sa mi aj to mi bere odvahu nakráčať tam pretože by som tam mala ísť "na prírodno" čo znamená kučeravá :/
@anitchka kamarátky ma presviedčaju a povzbudzuju .. ale predsalen kamarátky stoja vždy pri mne a nevedela som či je to uprimné preto som chcela vedieť aj názor niekoho kto má nepozná a preto nemá prečo klamať
a sak chod preco nie ? ked mas na to odvahu . si normalna pekna baba teda ci si normalna to netusim lebo ta nepoznam ale o to nejde a netusim ci si ta vyberu alebo nie lebo fakt nevim ake su kriteria modelky ... ja to berem tak ze skoro kazda zena je pekna takze neviem
@luc.ka máš pravdu si originálna tým že mi pripomínaš vec na ktoru ma už x- krát upozornili a na ktoru som odpovedala že už sa zmenila .. a ide o celkový dojem .. a nie o to čo sa dá zmeniť za pár sekund .. a nefotogenická? to je moj názor ... takže od veci dosť .. ale ďakujem za každý názor
Si pekná, choď do toho, nemáš čo stratiť. Inak kritérium na modelky je rôzne, napríklad BMI pod 18, ty máš 18,3 , no neviem či to nie je len pre elitné agentúry, bohvie ja som muž a tiež som to len počul, tak ma neber vážne Ešte ma napadlo... » www.fototest.cz/casting.php...
sorry, že som si nečítala celé toto tu a prvotná vlastnosť modelky, ktorú musí mať - okrem vychudnutého tela - je podľa mňa fotogenickosť. takže to rozhodne nebolo odveci.
ale choď tam určite, keď vidím niektoré nie nefotogenické, ale vyslovene ŠKAREDÉ baby, ktoré sa rovno do elite model look dotrepú... ffffuuu... (a tým som akože chcela povedať, že nie si škaredá, tak to ozaj skús).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a nerada pozeram fotky,ale urcite aj vacsie ,,exootky,, tam budu.neboj,nebudes najskaredsia.mala som spoluziacku a ta nebola pekna,ale skusala vsade kde sa dalo,nikdy jej to nejako nedopchadzalo.
rozhodne tam choď
vsak uvidis co bude, myslim ze nemas co stratit
ale inak suhlasim s tym obocim, ze to co mas na tych fotkach nie je velmi pekne a este skus popracovat na prirodzenejsich pozach pri foteni
a podla mna kucerave vlasy su fajn a ak si uz nabrala odvahu, tak je skoda to nevyuzit
len si daj pozor na podvodníkov, hochštaplerov a obchodníkov s bielym mäsom
ale ak ideš na Elite, to nehrozí....len sa pekne usmej na Sašu Jániho!
a tym koncom som myslela to,ze ona nebola pekna,ale sa snazila prebojovat,bo to naozaj chcela.(aj ked sa jej to nikdy nepodarilo)
sorry, že som si nečítala celé toto tu a prvotná vlastnosť modelky, ktorú musí mať - okrem vychudnutého tela - je podľa mňa fotogenickosť. takže to rozhodne nebolo odveci.
ale choď tam určite, keď vidím niektoré nie nefotogenické, ale vyslovene ŠKAREDÉ baby, ktoré sa rovno do elite model look dotrepú... ffffuuu... (a tým som akože chcela povedať, že nie si škaredá, tak to ozaj skús).