Bol som na jednej skúške, z ktorej som dostal E. Chcem ísť ešte raz si to opraviť, ale AIS ma nechce pustiť, že už hodnotenie mám. Ako sa prosím dalej postupuje? Viem, že môžem ísť znova ale neviem ako na to. Dakujem za rady.
@1
A stalo sa mi aj take, ze som mal Fx zapisane a aj narok na 1 opravny este a ais ma nepustil, bo som to nemal zapisane aj v sekcii "terminy hodnotenia", potom som napisal skusajucej a ta ma prihlasila na dany termin, ais je dost zapeklity system
Ja by som kaslal na to. Ked si nevies poriesit take veci tak tazko dostudujes a aj keby sa ti nahodou podarili dostudvat aj tak budes robit niekde v hypermarkete,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A stalo sa mi aj take, ze som mal Fx zapisane a aj narok na 1 opravny este a ais ma nepustil, bo som to nemal zapisane aj v sekcii "terminy hodnotenia", potom som napisal skusajucej a ta ma prihlasila na dany termin, ais je dost zapeklity system