@fergie1581 ja mam bezne 14-15 skusok (tento semester prvykrat len 10 ale na vacsinu z nich sa ucim tak den, neni skuska ako skuska ona ma sice 4 ale obsahovo asi trocha narocnejsie nez tvojich 7
ja mám 11
(dejiny diplomacie, politické dejiny európy, právo, francúzština, angličtina, ruština, politický systém SR, manažment, sociológia politiky, aktuálne politické otázky ok a ešte tenis som si dala odveci z inej fakulty )
tak napr jeden zo semestrov:
Patopsychologie 2, Psychiatrie, Rehabilitace zdravotně postižených 1, Základy pedagogické metodologie, Sociální psychologie, Teorie a metodika výchovy, Downův syndrom, Neurologie, Pediatrie, Informační technologie 2, Psychologie duševního vývoje, Úvod do školní didaktiky, Psychopedie 1, Školská politika, školský systém a legislativa I
ja mavam bezne 7-10 za semester a vacsinnou nam tolko narvu do predterminov, ze mi zostanu 3 skusky na skuskove a najlepsie sa mi uci tak 5 dni pred minimalne
Tak akoze aj ja som mavala celkovo za semester aj 7skusok ale za fakt ze skusky som povazovala vzdy len povinne predmety, to snad tie "skusky" na ktore sa ucite den ci dva nepokladate realne ani za skusky, ci?
A mne vzdy na povinne predmety trvalo cca 10dni ucenia na jednu. Jednak toho bolo vzdy vela a po druhe sama citim, ze sa mi pamat od isteho konkretneho obdobia znacne zhorsila.
si neviem predstaviť sa naučiť len polovicu, vždy všetko. S polovicou by som ani na skúšku nešla...ale štvrtok bude výnimka. :/
a dávam si na skúšky 5-10dní a teším sa aj z Éčok
@bress To majú jednu skúšku ako my koncový zápočet len je to ústne? Mne to príde hrozne vela, že 14 My zubári sme mali "len" anatómiu, chémiu a biológiu teraz, tak to je ešte v pohode Ty máš teraz z čoho?
@h8u Vyzerá to hrozivo. Ešte horšie ako moja anatómia. Počuj ale asi na nič z toho sa neučíš tak že mesiac nonstop, či? Obdivujem ťa, mňa by asi z toho porazilo, čo si mi tu vymenovala...
@rheia nie nieee ved hovorim ze na vacsinu staci ucit sa den-dva, to len tak vyzera proste moja neurologia su len uplne zaklady napriklad, asi dvadsatina toho co sa uci tuto medicka tipujem
zvacsa mam tak 4 skusky tazsie, na ktore sa ucim cca tyzden vkuse, a na zvysok staci den predtym.
proste ak si zubarka sto percent mas obsahovo tak desatkrat tazsiu skolu ako ja, to tak len vyzera
@rheia lahsie...
ja mam teraz patologiu, patfyz, propedeutika a uz samotna patologia by bola nadramec. ucim sa od tak konca aprila a ked skoncim zaciatkom jula, tak budem frajer....
mesiac na skúšku.... radšej kebyže si každý prizná že väčšinu času zabije na facebooku, čítanim kravín, prípravou jedla a neviem čo.. áno robím to aj ja tak ale iný si myslia že .. sa "učím" ..
@9 toto som tiež raz počul od medikov pred skúškami...toto sa naučím tak, toto sa nejdem učiť .. no dúfam že ma niekedy ten človek nebude liečiť ale tak všade naučí najviac prax neskôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Aj tak ti to nepojde tempom ktore si naplanujes
snad ju spravis, lebo neviem ci ti daju opravnu zase az o mesiac
tak tak
ja mám 11
(dejiny diplomacie, politické dejiny európy, právo, francúzština, angličtina, ruština, politický systém SR, manažment, sociológia politiky, aktuálne politické otázky ok a ešte tenis som si dala odveci z inej fakulty )
ja sa tiez teraz uz ucim takmer mesiac a furt je to malo proste.
tak napr jeden zo semestrov:
Patopsychologie 2, Psychiatrie, Rehabilitace zdravotně postižených 1, Základy pedagogické metodologie, Sociální psychologie, Teorie a metodika výchovy, Downův syndrom, Neurologie, Pediatrie, Informační technologie 2, Psychologie duševního vývoje, Úvod do školní didaktiky, Psychopedie 1, Školská politika, školský systém a legislativa I
A mne vzdy na povinne predmety trvalo cca 10dni ucenia na jednu. Jednak toho bolo vzdy vela a po druhe sama citim, ze sa mi pamat od isteho konkretneho obdobia znacne zhorsila.
Nastastie uz len jedna statnicaaaa!
a dávam si na skúšky 5-10dní a teším sa aj z Éčok
@h8u Vyzerá to hrozivo. Ešte horšie ako moja anatómia. Počuj ale asi na nič z toho sa neučíš tak že mesiac nonstop, či? Obdivujem ťa, mňa by asi z toho porazilo, čo si mi tu vymenovala...
zvacsa mam tak 4 skusky tazsie, na ktore sa ucim cca tyzden vkuse, a na zvysok staci den predtym.
proste ak si zubarka sto percent mas obsahovo tak desatkrat tazsiu skolu ako ja, to tak len vyzera
ale predmetov som mala viac ale to boli len seminarky, popripade len take ze za dochadzku
drzim palce!
ja mam teraz patologiu, patfyz, propedeutika a uz samotna patologia by bola nadramec. ucim sa od tak konca aprila a ked skoncim zaciatkom jula, tak budem frajer....
@9 toto som tiež raz počul od medikov pred skúškami...toto sa naučím tak, toto sa nejdem učiť .. no dúfam že ma niekedy ten človek nebude liečiť ale tak všade naučí najviac prax neskôr