mam vacsinou stastie, ze sa mi podari celkom rovnomerne si rozlozit skusky.. vacsinou mam 2-3 dni na kazdu a staci mi to. akurat zajtra vecer mam jednu, na tu sa ucim od vcera, ale den po tom hned dalsiu :/ tak to asi nestihnem.
inak mam pekne rozlozene vsetky a 5.6. by som mala mat po skuskach, 3 uz mam za sebou
Tento týždeň budem bdieť nad notebookom a sračkami a zbierať zápočty.
Na pár dní sa pôjdem rehabilitovať domov, vrátim sa v polovici budúceho týždňa, a dám si také pohodové skúšky po dva-tri dni po sebe a potom dva týždne na fyziku
vždy sa to snažím rozplánovať tak aby som mala dostatok času aj na iné veci ako sa len učiť. napríklad zajtra sa idem opiť
ja si väčšinou dávam týždňové rozpätie. ale tak je pravda, že na mojej škole sa na povinné predmety nedá naučiť za dva dni. fňuQ
ale už mám za sebou 5 skúšok. už len 3!
Tak aby som ich stihla do Topfestu mám sedem skúšok ,a z toho 4 také že potrebujem na jednu min 1 až 3 týždne,takže postupne sa snažím súčasne pripravovať na viacero predmetov, a poslednú by som mala mať 25.júna ak sa mi zadarí na prvýkrát
tak minulý semester sa mi darilo dať všetko na 1.krát.
Tento som zatiaľ mala 4 a ani jedna nevydala, nevadí,skúšky sú od toho,aby sa skúšali
Väčšinou sa učím tak 3-4 dni vkuse na jednu,deň prestávka a znova.
Vacsinou sa ucievam tak, ze okolo 8 pol 9 zacnem a tak do 8 vecer sa ucim, medzi tym idem cvicit. Ak nestiham tak sa ucim tak do 10 vecer... A zalezi od skusky, nektore 10 dni napr. a nektore viac no. Medzi tym samozrejme prokrastrinujem ale nie moc.
Niekedy som sa učieval viac dní ale to tak na začiatku, keď som bol naivný, že mi to niečo dá. Teraz stačí 1 deň, potom prečítať vo vlaku a väčšinou prejdem. Najhoršie je hľadať tu motiváciu si to aspoň prečítať, keďže vo väčšine prípadov sú to bludy s ktorými sa v živote nikdy nestretnem.
noo snažím sid ať prvé termíny vždy... a tento semester ich mam len 6 (zato všeliakych prác a internetových na avemariu vela) z toho 2 už vo vačku a na odpoveď 3tej čakám...
a dnes sa mienim učiť na tú v piatok a zajtra na tú vo štvrtok...ale to bude len take prelistovanie učebnice a v štvrtok na tú v piatok zasa
a cez víkend rozmýšľam že pojdem na svk...a to tam budú zasa boje o priestor na učenie ale to už mi treba iba jednu prácu dvojstrankovú napísať a skúšku z filozofie a, dúfam že, finito!
snažím sa nechať si medzi skúškami tak týždeň a ísť na prvý termín, po skúške mám jeden deň voľno, potom si rozvrhnem koľko toho musím za deň prejsť a nechávam si čas aj na zopakovanie a večer pred sa už väčšinou neučím
ale keďže nám ešte nevypísali všetky termíny, budem skúškovať asi až do polovice júna a potom ma čaká ešte prax v labáku a písanie záverečnej správy v lete -.-
ja som v polke skúškového, a celkom normálne mi vychádzajú termíny, aj keď bol to boj, napasovať ich na dobrý deň a čas... ešte mi chýbajú 4 skúšky, a možno som nespravila jeden predmet... tak potom 5.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
every fucken time
inak mam pekne rozlozene vsetky a 5.6. by som mala mat po skuskach, 3 uz mam za sebou
Na pár dní sa pôjdem rehabilitovať domov, vrátim sa v polovici budúceho týždňa, a dám si také pohodové skúšky po dva-tri dni po sebe a potom dva týždne na fyziku
ja si väčšinou dávam týždňové rozpätie. ale tak je pravda, že na mojej škole sa na povinné predmety nedá naučiť za dva dni. fňuQ
ale už mám za sebou 5 skúšok. už len 3!
Tento som zatiaľ mala 4 a ani jedna nevydala, nevadí,skúšky sú od toho,aby sa skúšali
Väčšinou sa učím tak 3-4 dni vkuse na jednu,deň prestávka a znova.
ja mam na skusky dane presne dva fixne terminy kam mam prist, ak nepridem, moja chyba ...
a toto skuskove špeciálo popri nom musim bakalarku robit,
a dnes sa mienim učiť na tú v piatok a zajtra na tú vo štvrtok...ale to bude len take prelistovanie učebnice a v štvrtok na tú v piatok zasa
a cez víkend rozmýšľam že pojdem na svk...a to tam budú zasa boje o priestor na učenie ale to už mi treba iba jednu prácu dvojstrankovú napísať a skúšku z filozofie a, dúfam že, finito!
ale keďže nám ešte nevypísali všetky termíny, budem skúškovať asi až do polovice júna a potom ma čaká ešte prax v labáku a písanie záverečnej správy v lete -.-