som mámpičista a nechápem ľudí čo sú počas skúškového v strese, pri štátniciach by som to aj chápal, ale pri skúškach ?? ... inak ... aby som na to nemyslel, tak väčšinou celý čas počas skúšok pozerám filmy, seriály alebo hrám hry a danú skúšku riešim až v konkrétny deň ... ráno si privstanem, prípadne nejdem vôbec spať a narýchlo si to prejdem
Ooo keby len týždeň... Celé skúškové som maximálne vystresovaná.
Dnes som mala najťažšiu skúšku akú som kedy mala a v noci som zo stresu nezažmúrila oka...
som rád že to už nemusím riešiť ? ale inak ja som si stresu užil celkom dosť aj keď na výške sa mi po čase ten stres podarilo čiastočne eliminovať
... mne sa vždy dosť blbo učilo lebo som sa jednak nevedel sustrediť a jednak mam slabú pamäť ? take škola bola pre mňa stresujúca často
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Dnes som mala najťažšiu skúšku akú som kedy mala a v noci som zo stresu nezažmúrila oka...
... mne sa vždy dosť blbo učilo lebo som sa jednak nevedel sustrediť a jednak mam slabú pamäť ? take škola bola pre mňa stresujúca často