Ahojte, v piatok mám skúšky na vodičák a dosť som z toho vystresovaná. Najviac sa bojím cvičiska a jazdy. Bohužiaľ nemôžem povedať že som v tom zručná na 100% a preto sa obávam že na prvý krát to nebude :/
Aké máte vy zážitky zo skúšok ? Na akého policajt
Ja som spravila na prvykrat a tiez som mala mala obrateny zaludok z celej skusky, vobec to nieje zlozite len si naklikaj testy aspon polku nech vies natipovat a potom mas teoreticku cast za sebou, policajt bol sice mlady ale tvaril sa ze zjedol mudrost sveta ale to sa da pretrpiet. Vela stastia
strašne som sa bála, noc pred skúškami som ani nespala, ale nakoniec to dopadlo dobre aj dobrého policajta sme mali ale stres to bol neskutočný, už by som to zažiť nechcela
zazitok zo skusky asi taky ze setko som spravil pomerne dobre , policajta som mal dobreho lebo hned na prvej zatacke z parkoviska som nedal prednost pani s kocikom na prechode a este potom neskorej som chcel uz vystartovat zabocit no instruktorke sa nezdalo zeby som stihol tak mi jebkla brzdu a on videl ze yebem plyn , aj sa ma nato na konci pytal ale pohode dal mi vodicak, pred skuskami som mal celkom aj stresik, cvicisko doteraz nevim jak som dal ale ked som robil tak policajt sa nepozeral bo ho zabaval instruktorky frajer , inak som jazdil v autoskole pomorne rychlo podla toho co mi hovorila a tak, pohode :} vsetky jazdy mi vtesnala do jedneho tyzdna a potom uz som skuskoval testy som si robil z netu den-dva pred testom a secko plne body myslim treba nato ist logicky a polku otazok uz vies
No zážitok asi taký, že keď sa ma na konštrukcii opýtal nech mu poukazujem kvapaliny v aute, tak som nevedela ani otvoriť kapotu Ale inak v pohode dala som to
noc predtym mala sesterka stuzkovu, a rozmyslam ake by to bolo kebyze tam idem. kazdopadne pocity boli take meh, ani nie stresy, ale urcita davka zodpovednosti bola citit. Test na plny a mozno stastie som mal v tom, ze kedze sme isli v dvoch autach na cvicisko, to s tym neautoskolovym som sa chvilu bavil kym sa rozkladali kuzele a pod tak mi to trosku pomohlo sa rozjazdit. A jazda bez problemon, dokopy asi 5 minut, policajt sa asi nahlil kedze mi kazal odstavit pri policii.
inak @feklus sranda mna strasili ze akonahle sa instruktor dotkne pedalu tak gg koniec skusky
dal som na prvýkrát, test a cvičisko easy, ale na jazde som sa zbytočne vystresoval a bolo zopár kiksov, ten policajt je v KE známy ako veľmi prísny aja som si bol istý, že som nedal... a opak bol pravdou
@toxo mne este aj ukazovala prstami smerovky a ako kde mam zabacat samozrejme som to videl len periferne ale cca 3 smerovky by som zabudol a jednu odbocku som si nebol isty lebo policajt skusal namna picoviny povedal mi chod rovno ked bol zakaz a musel som ist do prava, alebo naopak povedal na dalsej do lava no dalsia bol zase zakaz vjazdu.Mne len stlacila instruktorka brzdu a motor som vytocil asi na 4.5 tis otacok co uz fajne hulakalo Ale asi je rozdiel robit testy v mensom meste ako ja a napr v BA. Kamarat robil v BA a ze jazdil 45 min a nakonec ho fizel vysadil ze nespravil za nejaku picovinu, na 4 krat az spravil testy tam a to nebol jebnuty Ja som na jazdach jazdil inak dobre s prehladom by som povedal nebal som sa sadnut za volant ale napr,, hned jak som sadol do auta uz na skuske s fizlom na jazde tak som nechal neutral a rozbiehal sa jeblington
Ja som to dal az na treti krat. Prvy krat ma vyhodil zato ze som cuval na slalome na cvicisku (vystresovany som si radsej cuval stvrt metra nez by som zvalil kuzel nuz netusil som ze sa to nesmie), druhy krat ma vyhodil zato ze som sa podla neho nepozrel do spataka. Aj tak moj instruktor bol cholerik neprial by som nikomu.
Ja som spravil až na druhy raz pri prvom pokuse som nespravil jazdu ale to som dostal na jazdu vedúceho dopravákov v okrese a tak sme jazdili 30 min po meste dokým ma nenachytal. Na druhy raz už bol normálny policajt a jazda trvala asi 15 min.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
inak @feklus sranda mna strasili ze akonahle sa instruktor dotkne pedalu tak gg koniec skusky
nech vieš natipovať
a takýmto jebnutým dávajú vodičak,oh God