no nič šak normálka...kto sa nebiflí noci dni, či nemá ľahkú školu sa už s tým pravdepodobne stretol či stretne...aj ja si jeden prenášam z prvého ročníka...
no ved na kazdej skole je iny system... niektore sa daju prenieest do dalsieho semestra a dorobit ale ak nemas dostatok kreditov tak az o rok... alebo tak nejak... kazdopadne je to chore so skuskami... lepsie je ked sa vam to v takej vaznejsej forme nidky nestame.
jasne ze si ich prenesu,potom ich pod vacsim talkom spravia.
Pozri ja som v medzirocniku,pe jednu skusku,zacvakal som par tisic pre prekrocenie studia,ale mam pracu,viac casu,skvelych kamaratov,aspon sa vyselektovalo zrno a plev...
Nic strasne sa nedej,ide sa dalej,sice to o rok budes mat tazsie ale v pohodicke.
A co si mam o nich mysliet,podla mna sa stavaju horsie veci,je dolezite aby sa z toho poucili a makali dalej.
čo si mylsím o nich? a teda o sebe? nič, nasere to, jasne, ale chladnú hlavičku... ja ešte neprenášam... zatiaľ nič nehrozí, v auguste budem dorábať jednu, dovtedy sa aj debko naučí a možno sa nevrátim už nikdy na Slovensko, tak mi to bude jedno, napíšem profesorovi hastala vista bejby! mmmm, je to trochu o nervy prenášať, ja som jednu prenášala z prváku, ale nevadí, všetko zlé je na niečo dobré, známe ale pravdivé...
Hej, tema je celkom dobra, ale otazka dost blbo polozena. Kopu mojich spoluziakov uz prenasalo skusky ci prenasa, je to normalne. Aj ked asi su to dost velke stresy potom...
@17 no to hej, niektori z nich su taki dost pohodaci, nerobia si z veci tazku hlavu...a potom sa to trocha prenasa aj na mna, co vzdy maximalne stresujem
nikdy som neprenasala
myslim si, ze kazda skuska sa da urobit, aj tazka, ked sa na nu clovek pripravi
je zbytocne sa hrat na flakaca, lebo sa to nosi a robit to nebudem
moje max. ucenie na skusku je 1,5 dna, aj ked niektori spoluziaci sa vedia ucit aj 10 dni
ale preco by som to robila ked po a) mam dobru pamat b) historia ma svoje suvislosti
c) mam aj trochu stastia d) vzdy existuje zachranne koleso v podobe opravnej skusky
s tymto abcd som nikdy nebola v situacii zeby som musela prenasat
ale tiez som sa nikdy nevykaslala na zapisany termin, aj ked som nebola naucena, jediny riadny termin na ktorom som nebola boli pomocne vedy historicke, ked ma zdrzala na skuske latiny skusajuca, lebo prisla neskoro...jo dve skusky v jeden den sa niekedy nevyplatia
takze zaver - nesuhlasim s tym, ale respektujem to, ak je na to dovod
neprenasam, sice nikdy nehovor hop..blabla.. v piatok si dorobim poslednu skusku. a prazdninujem dost mojej samochvaly. a teraz k veci nevidim na tom nic hrozne, nepotesi to , bo navyse stresy. ale ked sa inak neda.. a niekedy sa naozaj neda, ako sa pozeram na to, lebo niektorym sa nepodari na prvy termin, na druhy sa tiez nemusi, a uz maju nahusto skusky, a malo terminov. obcas to ani neni ich chyba. skor profaci by mali naraz vypisat vsetky terminy na zaciatku skuskoveho. aby sa vsetci mohli zariadit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pozri ja som v medzirocniku,pe jednu skusku,zacvakal som par tisic pre prekrocenie studia,ale mam pracu,viac casu,skvelych kamaratov,aspon sa vyselektovalo zrno a plev...
Nic strasne sa nedej,ide sa dalej,sice to o rok budes mat tazsie ale v pohodicke.
A co si mam o nich mysliet,podla mna sa stavaju horsie veci,je dolezite aby sa z toho poucili a makali dalej.
tiež 2najťažšie prenášam.. niesom na to hrdý ale zas niektorí sú na tom oveľa horšie..
myslim si, ze kazda skuska sa da urobit, aj tazka, ked sa na nu clovek pripravi
je zbytocne sa hrat na flakaca, lebo sa to nosi a robit to nebudem
moje max. ucenie na skusku je 1,5 dna, aj ked niektori spoluziaci sa vedia ucit aj 10 dni
ale preco by som to robila ked po a) mam dobru pamat b) historia ma svoje suvislosti
c) mam aj trochu stastia d) vzdy existuje zachranne koleso v podobe opravnej skusky
s tymto abcd som nikdy nebola v situacii zeby som musela prenasat
ale tiez som sa nikdy nevykaslala na zapisany termin, aj ked som nebola naucena, jediny riadny termin na ktorom som nebola boli pomocne vedy historicke, ked ma zdrzala na skuske latiny skusajuca, lebo prisla neskoro...jo dve skusky v jeden den sa niekedy nevyplatia
takze zaver - nesuhlasim s tym, ale respektujem to, ak je na to dovod