som sa ucila na tie testy vikend predtym. a vobec som nejazdila predtym ako pretekar dakaru ani nic podobne a tremu som mala jak svina aj vsetko. ale spravila som to takze no stress
Hlavne s chladnou hlavou...ak si naučený, nemáš sa čoho báť a na všetko treba ísť logicky...a vyhlášky sa naučiť samozrejme, to už iná možnosť nie je ...ja idem tiež asi teraz na vodičák, ale jázd sa nebojím lebo už mám nabehané toľko ako niekto rok- dva po vodičáku ...a ku križovatkám v teste...predstav si to naživo z praxe ak si mal možnosť ísť cez takú...ja som dosť odkukal aj od oca na cestách, čo mi fešne pomáha
5 dní pred skúškou každý večer 400 testových otázok, tri obkecy z konštrukcie a údržby vozidla a až dovtedy, kým som nemala všetko správne. Máš tuším presne taký čas, myslím, že nie je dôvod na stres .
Tie vyhlášky sa nemusíš učiť, ak máš dobrú knižku autoškoly. U nás boli zverejnené presne tie otázky, z ktorých sa dalo potom vyberať. Fakt by som nezvládla hento celé čítať, kde o vyhodení blinkra je napísané na pol strany.
hmmm ak to dokáže bez stresu urobiť nejaký polointeligentný hnedastý spoluobčan ktorý nemá ani strednú školu? nevidím dôvod prečo sa báť ... ja som nechodil ani na tie hodiny a neučil som sa to vôbec a urobil som na plný počet test a jazda s prstom v nose tiež
všetkých 35 testov nie je problém spraviť aj za 1 deň - len treba trochu zamakať takže to máš určite čas ešte (ja som si ich všetky 5x prešla a na skúške na plný počet )... technickú tiež stíhaš tak za 1-2 dni sa v pohode naučiť... (zväčša nedávajú ťažké otázky)..
a kužele a jazda? ... ak máš možnosť si ísť niekde prejsť kužele na vlastnom aute (tvojich rodičov atď.) tak by som ti odporúčala - trochu to človeka ukludní..
ale inak ti neostáva nič iné len si veriť, ísť tam s chladnou hlavou a určite to zvládneš
vôbec to nie je také hrozné ako sa to javí... čakala som nejakú ťažkú pohromu a bolo to úplne v pohode - najhorší bol na tom ten stres, nie skúška samotná...držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tie vyhlášky sa nemusíš učiť, ak máš dobrú knižku autoškoly. U nás boli zverejnené presne tie otázky, z ktorých sa dalo potom vyberať. Fakt by som nezvládla hento celé čítať, kde o vyhodení blinkra je napísané na pol strany.
a kužele a jazda? ... ak máš možnosť si ísť niekde prejsť kužele na vlastnom aute (tvojich rodičov atď.) tak by som ti odporúčala - trochu to človeka ukludní..
ale inak ti neostáva nič iné len si veriť, ísť tam s chladnou hlavou a určite to zvládneš
vôbec to nie je také hrozné ako sa to javí... čakala som nejakú ťažkú pohromu a bolo to úplne v pohode - najhorší bol na tom ten stres, nie skúška samotná...držím palce
Skade sa mám učiť technickú časť ?