Jedná sa o častý argument voličov súčasnej vlády a dneska som náhodou narazil na zaujímavé čísla v rokoch 2002-2006 sa stavali diaľnice rýchlosťou 40,9 km ročne. Oproti tomu súčasná vláda stavia rýchlosťou 44,7 km ročne. Teda nieje to až taký rozdiel aby
v Cine na tom pracuju tisice ludi skoro zadarmo a ked maju ist na obednu prestavku tak ich zastrelia a poslu novu vlnu vaznov a furt dookola takze nikdy nieje praca prerusena
blllllbbbbooooost v sucasnosti sa na kazdej statnej zakazke nabali niekto z prostredia vlady co akukolvek stavbu extremne predrazuje. A ti hlupi ludia toho bastarda fica volia nadalej.
@bluepanter Predstav si jak rychlo by postavili most Apollo otvorili by stavbu prestrihnutim pasky a ani jedno cinske čučo by nestahli uz by bol most nasvete
som minule pozeral dokument práve o mostoch a taký dlhý most cez Jang"c"tiang (či ako?) stavali a síce ho mali až za 4,5 roka hotový, ale to bolo MEGAdielo
som jediný komu príde nenormálne aby mala politická strana na svojom webe niečo takéto? (no dobre, asi by sa sem takto dal naposielať celý obsah ich webu, akože je to nenormálne, ale tie ostatné grcy sa mi čítať nechce)
najlepsie bolo, ze dnes v spravach som pocul, ze FICO povedal, ze pozor na praviciarov, chcu totizto zamrazit vystavbu dialnice... no ako neviem co k tomu mam povedat... budu volby
jedno je jasne, dialnice urcite potrebujeme tak nech sa stavaju....a ze je to skorumpovane? urcite ano, asi ako vedcina statnych zakaziek na Slovensku, no co uz..., tak to tu proste chodi, kym nebude vo vlade nasa generacia, ktorej bude zalezat viac na Slovensku, ako na tom, ako si naplnit vrecka, tak to asi ani inak nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Viac nemám asi čo dodať .
Vlastne hej, v takej Číne sa ročne postaví 40 000 km ciest
som minule pozeral dokument práve o mostoch a taký dlhý most cez Jang"c"tiang (či ako?) stavali a síce ho mali až za 4,5 roka hotový, ale to bolo MEGAdielo
inak toto ste videli?
som jediný komu príde nenormálne aby mala politická strana na svojom webe niečo takéto? (no dobre, asi by sa sem takto dal naposielať celý obsah ich webu, akože je to nenormálne, ale tie ostatné grcy sa mi čítať nechce)
preco si vzdy aj mi neprenajmeme 5000 cinanov na stavby