Skutočný koniec? Oplatí sa v tomto prípade druhá šanca?
Všetko sa to začalo keď bol pred letom na dva mesiace v Anglicku. Keď sa vrátil späť, tušila som že niečo nie je v poriadku. Choval sa ku mne dosť chladne, a na priamu otázku čo sa s ním deje mi priamo povedal, že sa tam zalúbil a že ku mne už necíti to č
uff..podobne som neico spravil aj ja..lenze este nesom taky vyzrely ako ty...ale my sme s mojim dievcatom este neboli spoluale bolo to na spadnutie..a vtzedy som spravil chybu na jednom projekte..podviedol som ju... olutovakl som to strasne velmi... mohol som mat s nou sex ale odmietol som lebo ja som tuzil stale po tej mojej...nakoniec mi odpustila...a teraz sa mame strasne radi
no mne sa stalo niečo podobné, dokonca až skoro to isté...teda môj chalan mi to spravil...všetci mi vraveli, že sa mám naňho vykašlať, ale ja som mu napriek tomu dala druhú šancu...a dopadlo to tak, že mi spravil niečo ešte horšie...
toto si ja praveze nemyslim..ale aj tak zavisi od chalana a od jeho povahy...aaa je blbe riadit sa radami cudzich ludi lebo iba ty najlepsie vies aky mate vztah,,..trimem prst
Nuz podla mna by si sa mala vykaslat na neho. Ak ta tak velmi nechce stratit, to mu trvalo 2 mesiace kym na to prisiel??? Dost dlho nie? A tiez ked lubim, tak nepodjebavam. To, ze ste boli daleko nie je argument. Takze ja na tvojom mieste, by som ho poslal kadelahsie.
takto ... musis sa s tym vysporiadat sama ja ti len poviem ze to co raz urobil moze urobit aj dalsi raz a to uz bude boliet viac ako predtym.. musis sa ty rozhodnut ze ci mmu na tolko veris ze ti to uz nespravi a vratis sa k nemu .. alebo proste mu povies ne ze si uz koli nemu dost trpela.. on si mal vtedy uvedomi tze doma ma babu ktora ho lubi a on ta aj napriek tomu podjebal,.. ale tak je to uz len a len na tebe... phay phay
no ked to tak citis tak mu tu sancu daj ,ale razne ho upovedom ,ze nabuduce mu uz neodpustis...to co on zazil v Anglicku bol len osial ,ale teba asi ma naozaj rad...aj ja mam tuna na Slovensku lasku a ked som bola v Anglicku mesiac pred let.prazdninami som sa tiez zalubila do ineho ,ale vedela som ,ze je to len osial a lubim niekoho ineho..a kde konkretne bol tvoj chalan? ci som to nahodou nebola ja lebo on mal tez na Slovensku holku...:/
Ja by som uz asi sancu nedala, ved mal predsa dost casu. Aj ked viem lahko sa mi to hovori, keby pride za mnou moj byvaly ktoreho som strasne lubila, neviem ci by to bolo take jednoznacne.
Vety typu:ak to spravil raz,urobi to znova...mozu a nemusia platit.ide tiez o to preco to spravil...muzi sa niekedy riadia cisto hormonami a ak to bol aj jeho pripad a v anglicku si nabalil daku holku for fun...tak ups stalo sa...bude to taze ale aj take veci sa daju odpustit....ale nezabudnut...samozrejme je tam uz nastrbena dovera.No celkovo si myslim,ze akakykolvek pokus alebo samotna nevera je upozornenie na fakt,ze v danom vztahu nieco neklape....
Ďakujem pekne za vaše názory, veľa som rozmýšlala, a máte naozaj pravdu. Urobil raz, nebude mať v budúcnosti zábrany. Dať mu druhú šancu by bola poriadna hlúposť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vykasli sa nanho.