Ahojte, mám SKYLINK a stalo sa mi že po zapnutí mi píše: Zoznam kanálov je prázdny, chcete spustiť automatické ladenie? A keď ho spustím tam mi nájde 0 programov. Ako ich mám prosím naladiť nazad?
akurát som si vspomenul, že som im chcel napísať na podporu mne zas stále maže autorizačný kód, potom musím dať cez net načítať nový... ináč sa nato ani nedívam
@19martina19 musis ist na skylink stranku a nahadzat transpordery ako pisal kolega vyssie, lebo ked skenujes tak ono hlada podla tych frequencii, alebo si stiahni z netu rovno cely a nahod do satelitu, podla toho aky mas, neviem ci na abfore som nieco nevidel a oni tam maju viac druhov satelitov, niekedy je to lahsie ako rucne nahadzovat, a hned si radsej vytvor aj backup pre buducnost ak by nejako sa zmazalo ci uz resetom obnovou a uz som sa stretol aj bleskom v okoli a silny vyboj zmazal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Vacsinou 27500kb/s
Horizontal/vertikal
Kmitocet v MHz