Viem, že porovnávam neporovnateľné kedže hry majú od seba dosť daľeko ale zaujímalo by ma čo má každá hra lepšie?
Ktorá má lepší príbeh, svet, grafiku, soundtrack atd.
V čom vidíte silné stránky každej hry? A v čom slabé?
sceny, pribeh, postavy, grafika witcher all the way
objavovanie, prisposobovanie si hry, pekny detailny svet vyhrava skyrim
combat podla mna slabsi u oboch
a sice v skyrime mas moznost byt aj ina postava, tak naco, ked mozes byt geralt.) a celkovo witcher je bohatsi na emocie, tvoja postava rastie a vytvara si vztahy, skyrim sice som si to uzivala nema taku "dusu"
takze pre mna witcher urcite
ved tam maju seks na koni, cmon
Skyrim je väčšie, módovateľnejšie, je tam oveľa viac voľnosti - tvorba postavy, levelovanie a ponuka herných štýlov je super, a je z pohľadu prvej osoby čo podľa mňa robí lepší pocit ako byť lietajúcou kamerou.
Znovuhrateľnosť je tiež lepšia. Osobne mám rád zamrznuté zasnežené prostredie.
Ale Skyrim je po technickej stránke odpad. Ovládanie menu, HUD, všetko zabugované a zaglitchované, a príbeh a postavy sú nezaujímavé a nerozvinuté.
Zaklínač je lepší príbehovo, technická stránka je zvládnutá dobre, postavy a svet pôsobia menej strnulo a viac zaujímavo. Zaklínač má lepšie animácie všetkých postáv.
Na zaklínačovi sa mi nepáči hlavne to, že som proste Geralt a #dealwithit. Žiadne vytváranie postavy, žiadna voľnosť herných štýlov.
(v skyrime rád hrám za zlodeja, zakrádam sa po tieňoch a podrezávam hrdlá, a niekedy vytiahnem svoj palcát a ubijem niekoho, v zaklínačovi môžem o tomto len snívať)
@scimitar101 ale v skyrime sa okolo teba kazdy nedosere ked lusknes prstami
inak som zabudla, vo witcherovi ta to obcas prepina este na jednu postavu, ciri, ale ona je tiez supr
@nicolkaa a bavime sa o trojke ? Lebo skyrim by som zrovnaval asi s Witcher 2 maximálne...trojka je už omnoho novšia a v mnohých aspektoch lepšia...jedine fakt v tej tvorbe postavy a rôznych herných styloch je rozdiel
@ismajel spytaj sa zakladatela fora^^ ja som hrala len trojku witchera a starsie uz hrat nebudem, nemam rada krok dozadu v hre, aj ked videla som ako hra kamarat dvojku a nevyzeralo to zas o tolko horsie. a videla som porovnavanie trojky so skyrimom uz na mnohych zahranicnych forach, nie je to nic neobvykle. sam zakladatel fora pise, ze vie, ze tie dve hry maju od seba dost daleko a ja som to automaticky chapala tak, ze pod "zaklinac" mysli asi toho najnovsieho, najdiskutovanejsieho
@nicolkaa ja som to skôr pochopil tak, že dvojka a skyrim vysli relatívne v rovnakom case...a ak si nehrala dvojku, tak tu odporucam...ta sa oplatí, jednotka jedine pre vyslovenych fanusikov
@ismajel ja som hrala dozadu jedine assassins creed, lebo ma zaujimala jednotka po brotherhood nie som az taky witcher fan aby som hrala aj dvojku zas. dost casu mi zabere dohrat syndicate a pustit sa do unity a potom planujem hitmana
@ismajel Mal som na mysli Zaklínača 3 pretože veľa ľudí porovnáva tieto dve hry hoci sa to nedá, pretože každá je stavaná na iných princípoch a v inom časovom období.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
objavovanie, prisposobovanie si hry, pekny detailny svet vyhrava skyrim
combat podla mna slabsi u oboch
a sice v skyrime mas moznost byt aj ina postava, tak naco, ked mozes byt geralt.) a celkovo witcher je bohatsi na emocie, tvoja postava rastie a vytvara si vztahy, skyrim sice som si to uzivala nema taku "dusu"
takze pre mna witcher urcite
ved tam maju seks na koni, cmon
Znovuhrateľnosť je tiež lepšia. Osobne mám rád zamrznuté zasnežené prostredie.
Ale Skyrim je po technickej stránke odpad. Ovládanie menu, HUD, všetko zabugované a zaglitchované, a príbeh a postavy sú nezaujímavé a nerozvinuté.
Zaklínač je lepší príbehovo, technická stránka je zvládnutá dobre, postavy a svet pôsobia menej strnulo a viac zaujímavo. Zaklínač má lepšie animácie všetkých postáv.
Na zaklínačovi sa mi nepáči hlavne to, že som proste Geralt a #dealwithit. Žiadne vytváranie postavy, žiadna voľnosť herných štýlov.
(v skyrime rád hrám za zlodeja, zakrádam sa po tieňoch a podrezávam hrdlá, a niekedy vytiahnem svoj palcát a ubijem niekoho, v zaklínačovi môžem o tomto len snívať)
inak som zabudla, vo witcherovi ta to obcas prepina este na jednu postavu, ciri, ale ona je tiez supr