koukou roukou,,kto pamata? ... a vsetky sladkosti co su teraz prifarbene prichutene a predtym boli mnam, aaa Nestlé ozaj dobru Milku kvalitnu, prave čoko termixy a take huste jogurty, ...
take plastove srdiecko naplnene cokoladovym a bielocokoladovym kremom.... videla som ho pred par rokmi este v coop ale do takych obchodov vobec nechodim tak neviem ci ho este dostat
a ešte také vrecúško ktoré nejak nafúkneš už neviem jak a praskneš a to smrdi jak v stalingrade a vime že to bolo velmi lacne, inač by som uvítal laccnejšie kinder vajcia a pinguin "keks" také fajne to bolo ale drahé jak šlak teraz.
Jogurtovú finettu, akože áno predávajú rôzne jogurtom plnené čokolády aj teraz, ale milka je prisladká a tie čo sú figaro plnené jahodovým jogurtom, to tiež.
Najlepšie sú v tomto ohľade také jogurtové tyčinky čo majú v Lidli, tie sú perfektné
jednu zmrzlinu..malo to náplň ako ruská zmrzlina,ale namiesto oplátky to bolo spojené čokoládovou,mäkkou sušienkou...neviem ani ako sa to volá,ale nikde som to už dlho nevidela
ja by som chcela takú žuvačku alebo čo to bolo.. bolo to ružové a voňalo to ako zubná pasta a ešte to bolo aj v takej tube ako zubná pasta ale malej.. ako sa to volalo???
@tasha5@3 to bol prvý ojeb na deti ktorý si pamätám hlavne tie nálepky tam
Pezz cukríky s dávkovačom som milovala alebo TAMI kedysi vyrábalo ochutené mliečka také malé krabičkové a karička mala také syry s tyčinkami :/ to som už fakt dávno nevidela :/
@veronca17 dalsia zo skupiny mudrenkov co mi povedia ze to vsade maju ale nenapisu mi nazov obchodu ja si teraz nejdem robit tour de coop jednota a primazdroj do hentakych obchodov vobec nechodim -.-
neviem ako presne sa volal ten nanuk , ale myslím , že kyslí prst? alebo tak nejako proste celý bol saldký pomarančový, a jeden prst bol brutááálne kyslý
Tie cigaretové žuvačky som nevidela už ani nepamätám. A ešte turecký med v kornútku, do akého sa dáva zmrzlina. Teraz to síce tiež predávajú, ale tá chuť je fakt hnusná. A resanka. Pravá resanka, mňam!
taká oriešková dobrá čokoláda...ale ne velká ale normálna ako je balená deli, snickers,... Od orionu sa mi zdá..a bývali také aj salonky ale teraz to už nikde neni
tak napríklad vtedajšie burizóny, resanka, pezz cukríky, čokoládky s nálepkami do kráľovstva zvierat, karamelové lízatká na ktorých mi vždy ostal papier, také trubičky, ktoré boli v okrúhlej plechovej krabici, Napolitánky....a mnoho ďalšieho...a možno niečo ešte vyrábajú, ale dávno som to nemala
chýba mi punčový admirál keks od pečivární sereď, neskutočne aromatické prima kakao (dnes tak už nechutí) a čokoládové extrahrubé vlnky od opavie a takisto radka oblátky, ktoré sa vyslovene rozplývali na jazyku, šumivé roksy, pomarančová manhattan zmrzlina v tégliku od schoellera, krátku dobu existoval aj kolový twister od algidy; pizzové chrumky od namexu, jojo cukríky z hroznového cukru, sladký prášok vo fľaštičke, mino dražé od kentu. broskyňové smint cukríky. a najviac zo všetkého mi chýba Nestlé mliečna čokoláda.
a miniatúrny červený televízor s priezorom, ktorý obsahoval snímky, a nemôžem ho dnes nikde zohnať :/
Taka nanukova voda v trojuholnikovom "papierovom" (skor papierovo-hlinikovom) obale. Netusim ako sa to volalo, ale stalo to 5sk a cez leto som vsetky peniaze daval do toho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
a ak MA este nieco napadne tak dopisem
a ešte čierny princ
a určite je toho viac, len si teraz nespomeniem
a ešte polievky Bistro, tie kedysi chutili úplne úžasne a teraz tomu zmenili chuť úplne :/
ja by som zase chcela taký ten prsteň, čo bol cumeľ, či ako to bolo
@indifferentgirl čierneho princa majú v Lidli
@hoperwale ty si aspoň to veľké balenie videl predávať, ja ani to nie :/
ring pop
taku limonadu v obale,bola zlta a cervena,ale chut uz neviem,dalej zuvacky turtles a cukriky PEZ..
dr.paper isiel do dochodku
Najlepšie sú v tomto ohľade také jogurtové tyčinky čo majú v Lidli, tie sú perfektné
Nám ich babka dávala zásadne po záruke aspoň pol roka ale boli super
ja som si to iste myslel o fidorke,ze ake male vyrabaju
No a este take lizatka ,na obale bola krava
a bez nálepiek!
ne vazne to tak je..na resankach boli male obaly zato to tak bolo vidiet
Spýtam sa babky či nám nezabudla ponúknuť tak 4-5 rokov dozadu
@mcvpn
@tasha5
Včera som tie praclíky po milión rokoch objavila v obchode. To bola chvíľka nehoráznej radosti!
Pezz cukríky s dávkovačom som milovala alebo TAMI kedysi vyrábalo ochutené mliečka také malé krabičkové a karička mala také syry s tyčinkami :/ to som už fakt dávno nevidela :/
ňah ale balu hadam niekde najdem dakujem
a aj take syrove parky, ktorym sa teraz nepodobaju ziadne
75% masa + syr, nasucho na panvici grilovane... dobry napad na dnes
a z veci sa Céčka prestali predávať /z čoho sa dali spravit naramky a a retiazky tak.../
» ke.potraviny.eu/img/produkt/294...
aj resanka
a este taky nanuk, co bol strasne kysly
kks ludia lepsie sa pozerajte po obchode ..
a @zeriavka ak chces čierneho princa, mávajú ho v kauflande
a miniatúrny červený televízor s priezorom, ktorý obsahoval snímky, a nemôžem ho dnes nikde zohnať :/