tak dobre... mám dosť rada arašidové veci, takže Nugeta, Lina v mliečnej čokoláde (ale aj horká môže byť), Barila (no bohužiaľ už nechutí tak ako chutila kedysi )
ja mam strasne rada mandle v čokolade so škoricou čo predavaju na hl.stanici a na nivach
a este schokobons ci ako sa to pise
cokoladky
a tender mam strasne rada
a horalky, sojovy rez, NANUKY, ZMRZLINY
ja som cukríková a zbožňujem tiktaky,nim2 tie guličky,gumové všelijaké,musli tyčinky a sem tam aj čokošku uvítam a ešte slanosti sú super slovakia chips-vrubkovane paprikove
najlepsie su bielocokoladove a jahodove veci
jahodove mliecko k tomu samozrejme aj koblizek :3
ale uplne za najcastejsie kupovane biely kitkat, salko, jahodova cokolada, biela cokolada, kinder maxi, 3bit, biela fidorka, biele gastany, jahodova dots, biela cokolada (s lentilkami), bielo jahodova cokolada, snickerska,biela twix, biely lion, mars, milkyway,nutela (aj nugeta aj tie malinky co su na poli biela/hneda)
inak aj deva je dobra, kofila ( ale iba ta klasicka),tatiana ta tycinka, aj rumba je super,vexta cukriky, cukriky pre princezne, mixle pixle, a vsetky gumove lesne ovocie cukriky a lentilky aj normalne ale aj take tie co su tam len biele a modre a jedny su biele aj zvnutra :3 a jahodovy termix!!!!!
banany v cokolade
hrozienka v cokolade
marcipan v cokolade
mentolove one v cokolade
!
kastany, koko, kofila, rumba, deva, deli orieskova, extra kakaove (nie kavove) rezy, kinder mliecny rez, krowky, lidlovske cookies, toffifee, sezam v mede, lindt 70%, alebo fin carre na varenie
urcite vsetko, co napisala forte do @18 a ak nie, tak brusienky, zazvorky, mata, mixle pixle, jelly beans, kinder vajicka, kokosove kmene, kosicky med, horalka, siesta na cesty, vexta, tatiana tycinka dezert, cini minis, alasky kokosove a mliecne, ritter sport biela s lieksovymi orieskami, esicka, kokosky, cookie crisp, medove gulicky do mlieka a skoro uplne vsetko
(horká) čokoláda
zlaté polomáčané horké
občas tatranky, kavenky a 3bitky, vždy tak, že mám obdobie, že to žeriem furt a potom dlho dlho nič
a zmrzlina/nanuk, za akéhokoľvek počasia a ročného obdobia
a šľahačka
posledné dni som raňajkovala výlučne vafle s džemom a šľahačkou (a ideálne nejakým predraženým lesným ovocím k tomu, aby sa to tvárilo zdravo
- milka tender. milka čokolada, milka všetkomožné
- kinder bueno a vlastne asi všetko od kinder mám rada
- 3bit
- lion
- haribo cukriky tie pendrekové
- rafaeolo
- nanuk twister
- dots
- flipz pracliky v čokoláde
- mila keks
- a ešte je toho hrozne vela a nebudem všetko vypisovať
Jelly Beans som jedla raz v živote a niet dňa, aby som na ne nepomyslela ale boli zo špeci týždňa v Lidli, také, čo sa dajú kúpiť celoročne, sú preukrutne drahé
Inak Oreo Milka a Jojo Vexta, voči ostatným sladkostiam zostávam pomerne chladná, ale daaamn
Oreo Milka a vexty sú môj typický nákup o 21:56 pred zatvorením Tesca v žravých obdobiach Mám morálny problém so želatínou, ale chdhhhgrhrhhhrh uch
A niekedy mali v Tescu taký malinový puding, ktorý sa nevaril s mliekom, ale s vodou, a vzišiel z toho půllitr polopriehľadného dokonalého pôžitku ♥
ten novy capucinovy twix je namnam
milka milkinis je dziva
biele lupienky slovakia chips su top chipsi
ta citronova mata nova
mila
kinder bueno, happy hippo, aj biele kinder bueno
obycajna milka
fuh take hriesne veci.
same zlo
tuk
kalorie
hrozne
sranda že sa mi tento druh uspokojenia úplne vytratil zo života. bol tak veľmi super a zároveň mi teraz nechýba.
to by sa akože dalo žiť napríklad aj bez sexu, hudby, omamných látok, sushi, internetu? zmizlo by to rovnako ako cukor a vôbec by zo mňa neubudlo
diky za toto fórum, toto uvedomenie si je zaujímavé
kinder čokoláda, oreo milka, mliečna milka, bon pari sukríky a ešte napríklad siesty mliečna a oriešková a moje najobľúbenejšie slanosti sú čipsy, najlepšie vrúbkované a obyčajné solené
pre mna absolutne najlepšie KINDER BUENO.. milujem hom proste ked zahrizneš, popuká to, vytecie ten krem, je to proste orgazmus pre mozog, jazyk,,, sladka prichut uzasne ... chutí to ako kusok neba...
@104 keby sa spýtaš na slané, poviem, ale na sladké vôbec nie som zaťažená a nechýba mi počas celého mesiaca,, akúrat pri PMS zbaštím hocičo čo príde do cesty.. ale to sa nedá zarátať medzi obľúbené, žejo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
všetky príchute kyslých špagiet
vanesky
zelene skittles
horká čokoláda s višňami alebo malinami
Crispello
a potom náš byt vyzerá jak zberňa kokaínu ..všade je ten cukor
najlepšia vec jesť to s mliekom .. Iné sladkosti nejem
Kinder penguin
Čokoláda (tvaroh plus čučoriedky orion)
Belgické pralinky z lidla
Horalky
Mila
Lina
Sojovy rez
Margotka
Koko
3bitka
Kakaove rezy
Cierne kavenky
Biele kavenky
Kofila
Kastany
Tatiana
Zlaty nugat
Milka mliecna
Orieskova
Oreova
Jahodova
Triolada
Horka cokolada
Kinder cokoladky
Kinder vajco
Kinder bueno
Kinder cukriky
Rumba
Deva
Bebe
Bebe brumik
Brusienky
Zazvorky
Aronie
Figaro horka cokolada s cervenou vecou
Milka "brumik"
Rafaello
Mercy
Morske tvory
Nugatove rozky z Lidla
Maslove susienky z Lidla
Krtkova torta
Zmrzlina vsetka
Kokos este rozmyslam
Mozartove koule
Cookies z Lidla
Chocapic
Cheerios
Tofik
Kinder mliecny rez
Kinder pingvin
Staci uz
zmrzlina
čokoľvek kinder
nenávidím cukríky a kekse a podobné hovadiny
a este schokobons ci ako sa to pise
cokoladky
a tender mam strasne rada
a horalky, sojovy rez, NANUKY, ZMRZLINY
chichiii kto ma chcete potesit,uz viete ako!!!
@ohavnost ja tiež môžem arašidové veci
jahodove mliecko k tomu samozrejme aj koblizek :3
ale uplne za najcastejsie kupovane biely kitkat, salko, jahodova cokolada, biela cokolada, kinder maxi, 3bit, biela fidorka, biele gastany, jahodova dots, biela cokolada (s lentilkami), bielo jahodova cokolada, snickerska,biela twix, biely lion, mars, milkyway,nutela (aj nugeta aj tie malinky co su na poli biela/hneda)
inak aj deva je dobra, kofila ( ale iba ta klasicka),tatiana ta tycinka, aj rumba je super,vexta cukriky, cukriky pre princezne, mixle pixle, a vsetky gumove lesne ovocie cukriky a lentilky aj normalne ale aj take tie co su tam len biele a modre a jedny su biele aj zvnutra :3 a jahodovy termix!!!!!
hrozienka v cokolade
marcipan v cokolade
mentolove one v cokolade
!
kastany, koko, kofila, rumba, deva, deli orieskova, extra kakaove (nie kavove) rezy, kinder mliecny rez, krowky, lidlovske cookies, toffifee, sezam v mede, lindt 70%, alebo fin carre na varenie
DAJTE MI SLADKE
zlaté polomáčané horké
občas tatranky, kavenky a 3bitky, vždy tak, že mám obdobie, že to žeriem furt a potom dlho dlho nič
a zmrzlina/nanuk, za akéhokoľvek počasia a ročného obdobia
posledné dni som raňajkovala výlučne vafle s džemom a šľahačkou (a ideálne nejakým predraženým lesným ovocím k tomu, aby sa to tvárilo zdravo
- kinder bueno a vlastne asi všetko od kinder mám rada
- 3bit
- lion
- haribo cukriky tie pendrekové
- rafaeolo
- nanuk twister
- dots
- flipz pracliky v čokoláde
- mila keks
- a ešte je toho hrozne vela a nebudem všetko vypisovať
Inak Oreo Milka a Jojo Vexta, voči ostatným sladkostiam zostávam pomerne chladná, ale daaamn
Oreo Milka a vexty sú môj typický nákup o 21:56 pred zatvorením Tesca v žravých obdobiach Mám morálny problém so želatínou, ale chdhhhgrhrhhhrh uch
A niekedy mali v Tescu taký malinový puding, ktorý sa nevaril s mliekom, ale s vodou, a vzišiel z toho půllitr polopriehľadného dokonalého pôžitku ♥
za túto vec som ochotná vraždiť!
@61 toto som jedla a bolo to fakt super, ale neviem, odkiaľ sme to mali...
ak to nebola napodobenina. ale ak aj bola, i tak bola dobrá
proste tohoto sa neviem nabažiť
milka milkinis je dziva
biele lupienky slovakia chips su top chipsi
ta citronova mata nova
mila
kinder bueno, happy hippo, aj biele kinder bueno
obycajna milka
fuh take hriesne veci.
same zlo
tuk
kalorie
hrozne
to by sa akože dalo žiť napríklad aj bez sexu, hudby, omamných látok, sushi, internetu? zmizlo by to rovnako ako cukor a vôbec by zo mňa neubudlo
diky za toto fórum, toto uvedomenie si je zaujímavé
mango
lesné plody
vodný melón
jak ja
lidlové nanuky
hocaká zmrzlina
čokoláda schogetten/kinder/lindt
monte
a veeeeeeeela tiktakov
teraz napríklad závisláčim na tomto:
:3