Ahojte chcem sa opytat ci je tu niekto kto chodi na vysoku skolu v Sládkovičove odbor právo, chcela by som vediet akeho typu su tam asi otazky na prijimackach a tiez na tych ustnych pohovoroch....ozvyte sa niekto kto tam chodite alebo kto bol uz na prijim
na UK som si nedala prihlasku lebo som myslela ze by ma tam nevzali ale vzali by ma a tak chcem ist do toho sladkovicova a po semestry by som prestupila na UK
drejka: to je uplne jedno na akej si skole aj tak vsade cakaju len plne obalky, bola som na prijimackach v trnave urobila osm ich a domov mi prislo ze neprijimaju a potom mi volala kamoska ktora mala menej bodov ako ja a zaujimave ze ju prijali preco asi?
"Sukromne pravnicke fakulty spravili to, ze nastupny koncipientsky plat je aj v BA napriklad 400 eur" - to máš odkiaľ??? Však tam sa neuvádza v ponuke od AK na miesto koncipienta, či máš verejnu alebo sukromnu pravnicku fakultu, ale musis mat II.stupen teda Mgr, jazyk min. 1 na vyssej urovni a terminologiu to je jasnacka..a lepsie je uz pocas skoly zacat praxovat aj ked par hodin tyzdenne...je to velke +.
nemala viac bodov pretoze tam brali do uvahy len test ja som mala ciste jednotky este aj na maturach a viem ze na to pravo mam jednoducho som mala smolu ale nezahodim teraz sancu ist na sukromne a prestupit na UK potom urcite sa to tak da
Som zvedavy kolki z diskuterov na tejto skole skutocne boli a skusili si prejst par skusok!!! Vsetkym chytrakom ktori tu davaju informacie navrhujem postudovat par semestrov a potom mozu pisat!!!
P.S.: To ci budes uspesny v praxi vo velkej miere zalezi na tebe a nie na skole.
ja som tretiačka na práve v Sládkovičove, tiež som si myslela, že to bude brnkačka, ale nie je... v 1.ročníku nás bolo externistov 230 a teraz je nás sotva polovica... neviem, ako robia skúšky iní, ale ja sa na každú poctivo pripravujem, a doteraz sa mi ešte nestalo, že by som skúšku dostala len preto, že si platím za štúdium. a btw moja spolužiačka, ktorá chodila na UK na právo, povedala, že ani tam nie sú také hlavičky, ako som ja (tým sa pravdaže nechválim, len konštatujem, že UK nie je všetko...) suma sumárum, nie je to o tom, na akú typ VŠ chodíte, ale čo máte v hlave. nie každému vyhovuje dochádzať do Blavy, a túto školu mám za rohom, takže paráda.
to kto tu napísal takú kravinu, že na VS Sládkovičovo sa vyučuje počítačové právo a že tá škola nemá žiadnu úroveň ? alebo, že sa tu dávajú tituly zadarmo???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kukni sem a uvidis co tam bude na PP
P.S.: To ci budes uspesny v praxi vo velkej miere zalezi na tebe a nie na skole.