Ja v lete žijem vďaka šlapkám, mne by bolo v teniskách tak teploooo že by som stále mala chuť sa vyzuť takže nechápem takých "teniskových" ako prípad @3 ako môžu v teple vydržať v uzavretej obuvi veď sa im musia nohy potiť síce aj môj chlapec to tak robí a nechce sa dať presvedčiť takže pre mňa nič nové takéto spôsoby
@hekysek Ja sandále, šľapky mi prídu také za opicami... (P.S.: Pre ostatných čo nosia šľapky, neberte si to osobne...)
Šľapky mi prídu nepraktické, som zvyknutá veľa chodiť po meste a dosť si viem predstaviť ako by sa mi to vyzúvalo...
Ale úplne najlepšie sú tie topánky čo nosievam teraz - v podstate sú to tenisky, ale majú otvorenú pätu, takže len tam šuchnem nohu ako do šľapky a môžem ísť ale je to tak dômyselne vymyslené, že mi to nepadá z nohy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
som sa pozastavila nad tým...názvom
ale hej, šľapky.. radšej..alebo skôr tichojebky
Šľapky mi prídu nepraktické, som zvyknutá veľa chodiť po meste a dosť si viem predstaviť ako by sa mi to vyzúvalo...
Ale úplne najlepšie sú tie topánky čo nosievam teraz - v podstate sú to tenisky, ale majú otvorenú pätu, takže len tam šuchnem nohu ako do šľapky a môžem ísť ale je to tak dômyselne vymyslené, že mi to nepadá z nohy...