Určite aspon jeden z vás pozná aplikáciu Musical.ly ktorá vám dabuje hlas atd. A určite odtial poznáte niekoho slávneho,napriklad dvojicky Lisa a Lena.Vlastne ich sláva je LEN koly musically.Ako sa podla vás aj JA možem aspon po slovensku takto preslávit?
@ririnavy ha,ha,ha...su aj slavny z musically bez dvojicky ale ok..len ako aj ja natacam na musically a chcem mat aspon 200 fans,ale ako?to netusim,momentalne mam 50
@7aura_ "ktori ta beru ako vzor" - Ako nehnevaj sa, ale akí retardi ťa budu mať za vzor tym že iba otvaraš pusu? Strašna pičovina... Keby si vynasiel/la liek na rakovinu alebo čo tak dobre aj moj vzor budeš možno. Ale otvarat pusu a byť niekoho vzor? Ti ludia idu riadne dole vodou
Staci ked sa budes dobre obliekat a ludia ta proste budu brat ako neobycajnu babu,dobre sa obliekas,a má peknu tvar,a je zlata a tak.... @Spajdrmen ...vidim ze ste ma nepochopili tak opytam sa vás vsetkych takto,ako mám mať viac fans na musically?
@7aura_ ja viem poznám tu appku a tych slavnych.Je to uplne ubohe ze sa niekto preslavi kvoli takej kravine.Dokaze to kazdy debil ani talent...no nic myslela som ze 14 rocne maju uz viac rozumu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@Spajdrmen ...vidim ze ste ma nepochopili tak opytam sa vás vsetkych takto,ako mám mať viac fans na musically?