Slavín, krásne miesto...včera som tam bol, sedel som, pozeral a vychutnaval ten pohlad, historiu...boli ste na Slavíne? Ak ano aky ste mali pocit? Zanechalo to vo vas nieco alebo ste to zobrali ako obycajnu vec?
ano uz som bola na Slavine a vazne je to krasne miesto .. mala som celu Bratislavu pred sebou a vazne to bolo prenadhnerne .. najradsej by som zakricala vtedy jseeeeeeeeeeeem kral sveeeeta ako to spravil Jake v Titanicu
Nemam dobry pocit kde su pochovane obete bolsevikov, nedobrovolny volaci ktory museli ist nepripraveni do vojny, inak by na to doplatila cela ich rodina. A o par rokov neskor z tychto obeti bolsevici urobili svojich hrdinou a pseudo-osloboditelov.
Ja milujem Slavín, choviedam tam často, min raz za mesiac a ani nie kvoli tomu že tam prave su pomníky padlích vojakov, ale že to je proste miesto na ktorom sa vie velmi dobre premýšlat, budovat myslienky buducnosti, prežívat najkrajšie chvíle.... m-i-l-u-j-e-m S-l-a-v-í-n
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dycha to historiou, uctou k ludom, je tam klud a ticho a samozrejme fajný vyhlad na BA
ja osobne sa tam rada vraciam
a ked sa na to pozriem realne, tak to bola proste mladez, ktora nema ani potuchy o tom, co je to za pamatnik
inak je to najúžasnješie miesto v Blave...najkrajši výhlad proste krááááása
Slavín mám rada, kvôli atmosfére a výhľadu