Slaaavim keďže mam v ten den aj narodeniny tak to vzdy nejak skombinujem a uz si pripravujem nejaku creepy vyzdobku a inak ma to strasne bavi tento halloween a som smutna z toho že u nas sa to neoslavuje
Takto-uvedomujem si ze je aj ma to nejakym sposobom fascinuje ale zeby som si vyrabala masky a kostymy a sla na daku halloween party tak to nie raz ked som bola mala sme si s ocom aj vyrezali tekvicu ale to bolo uz straaasne davno pre mna je halloween jeden zo symbolov jesene a tak sa ako kazdy jesenny den prechadzam a vychutnavam si toto rocne obdobie
Halloween má svoje korene v pohanských dobách a pokračuje i v dnešnej dobe formou modloslužobníctva, keď sa vzdáva úcta satanovi ako anjelovi smrti. Ako vieme, základ našej svätej Cirkvi je spečatený krvou mučeníkov, ktorí odmietli prinášať obete a slúžiť modlám, akými sú anjeli satanáša, i keď im hrozili krutými mučením, dokonca smrťou.
@narazuvzdornaa
ja sa držím jednej veci, čo mi nie je jasné, skúmam a ak je to pre kresťana katolíka zle, toho sa zriekam...
ale vedz, že narodením Ježiša Krista moja duša slávi jeho príchodom na tento svet...
a tu je ten rozdiel, diabol a Boh - život....
mám ťa rád
Nie. Max. že si dám takú hororovú noc. Pustím si nejaký horor, hrajrm hororové hry a minulý rok som si už aj vyzdobil dvere halloweenskymi nálepkami a až doteraz ich mám. Ale chcel by som skúsiť jeden rok vyzdobiť celý dom tekvicami a ďalšími halloweenskymi ozdobami, no ešte som sa k tomu nedostal. Ale hlavne nikdy nezabudám na zosnulých ľudí, chodím na hrob sa ku nim pomodliť a trochu si aj pospomínam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
minuly rok ale sme sli cela rodina za praludi xD
@marcello111 sefe a postavit si strom doprostred izby na Vianoce a jest pod nim rybu neni pohanske?
ja sa držím jednej veci, čo mi nie je jasné, skúmam a ak je to pre kresťana katolíka zle, toho sa zriekam...
ale vedz, že narodením Ježiša Krista moja duša slávi jeho príchodom na tento svet...
a tu je ten rozdiel, diabol a Boh - život....
mám ťa rád
zrejme ti uniklo moje hlasovanie, drahý
A dakujem za tretiu moznost lebo som zistila ze to teda slavim minimalne tych 300 dni v roku