V novembri 1997 zrazil Michal Martikán pri obci Veľké Zálužie muža, ktorý v nemocnici na následky nehody zomrel. Vyšetrovanie ukázalo, že značka obmedzujúca rýchlosť na 40 km/h Martikána príliš nezaujímala. Zlatému olympionikovi súd vymeral sedemmesačný p
akoze no... vsetky tieto clanky pisane na tieto temy mi pripadaju take, ze spina sa hadze na "pachatela". dobre, urobil to, bla, bla, pretriasa sa to tak strasne hlavne kvoli tomu, ze su znami. na cestach sa stane X takychto nehod za rok, niektore sa dostanu nanajvys do televiznych novin a tym to hasne, zatialco tieto "aferky" sa pretriasaju roky. tym chcem povedat len tolko, ze skor ako na vinu ucastnikov nehody by sa malo poukazovat na spravodlivost a skorumpovanost sudnictva, o com sice dane vypovede svedcia, no aj tak je to hadzane len do svetla: "je znamy, nema dostatocny trest a je to JEHO hanba, podme na neho ukazovat prstom". keby si to "bezny smrtelnik" tiez vedel takto zariadit (a ze tych, ktori vedia, je dost), urobil by to iste a nikde by sa o tom nekricalo.
no najviac ma zaujima, co tie dve cupiace zeny hladali pocas vichrice pri stredovych zvodidlach
Veriť médiám je takmer nemožné a preto sa nedá úplne odvolávať na to, čo tam píšu. Nezastávam si nikoho, no nikoho ani nesúdim, pretože to môže byť úplne inak. Avšak viem, že si chcel poukázať na to, že sú známi, tak sa im "všetko" prepáči. Zčasti máš pravdu..
To je úžasné ako niekto z pár informácií, ktoré si prečíta na nejakej treťotriednej internetovej bulvárnej stránke, vždy presne vie, čo, kde, a ako sa stalo a kto je vinný.
@hajzelbaba@hetfield aspoň čo som ja čítala, nemusí to byť pravda, tak tam bola predtým nejaká nehoda, ktorej sa tieto dámy zúčastnili a podla výpovede nejakého svedka, ich on volal, nech idú počkať na políciu do auta a nezostávajú vonku, no ony povedali, že ich počkajú tam, kde sú a Labuda mal tú smolu, že dostal šmyk... no kebyže sa také niečo stane mne, tak nie som schopná z toho šoku minimálne dva týždne ničoho, nieto ešte v ten deň odohrať predstavenie
keby sa rasto zitny tolko neodvolaval, uz to mohol mat davno odsedene. po televiznej kariere uz ma tak ci tak a tieto prietahy mu este len prispeju ku nalepke bezcitny vrah 5-rocneho chlapceka, ktory uteka pred spravodlivostou. pevne verim, ze konecne dostane to, co mu patri
poviem to asi tak, že nejde o úmyselné usmrtenie, takže ani bežný človek by za to veľa nedostal.
v takýchto prípadoch veľa urobí aj dobrý advokát, takže či človek dostane len podmienku alebo nejaký ten rok nepodmienečne často záleží aj od toho, či si môže dovoliť dobrého advokáta. určite je kopa zazobaných ľudí, ktorí nie sú mediálne známy a dostali taký istý a možno aj menší trest ako tie "celebrity"
a ak človek nie je hyena, tak oveľa horšie ako to, že si napríklad polrok odsedí je žiť s vedomím, že niekoho zabil, hoci aj úmyselne. s tým pocitom prežije človek celý život a to im nezávidím.
a ak sa medzi nimi nájde aj niekto taký, komu to neprekáža, že niekoho usmrtil, tak čo už, sú medzi nami aj ľudia, pre ktorých ľudský život nič neznamená. ale ten polrok väzenia by ich nezmenil a ani nenahradil vyhasnutý ľudský život.
Najvacis kokot je aj tak ten 18rocny co zrazil dve male dievcata co tusim vystupovali z autobusu , presne poznam take typy co dostanu cerstvo vodicak , robia zo seba frajerov a takto to dopadne.
Po zisteny ze mal problemy so zakonom aj predtym by som ho za toto po dokladnom zmlateni dal obesit pre vystrahu.
Ale inak kazdy logicky zmyslajuci clovek by mal uznat, ze zabitie z dovodu prekrocenia rychlosti by malo byt trestane prisnejsie, ako ine sposoby neumyselneho zabitia.
To sa proste neda spravit nechtiac , bud tu rychlost prekrocite, alebo nie.
a nič na to nepoviem, lebo dennodenne sa takýchto a aj horších nehôd stáva xy a nikto o nich nepíše... tí čo dostanú šmyk a nechtiac niekoho zabijú, platí pozostalým vinník pohreb? Málokedy. Neviem No nepáči sa mi ani to. A tiež nemám rada, keď napíšu, že Havlov stav vážny... noa čo? Stav koľkých ľudí je vážny? A nikoho to nezaujíma, koho zaujíma Havl?
Nemajú čo robiť, píšu somariny. Je x nehôd. Ale oni nie sú ľudia oni sú celebrity, ich životy musíte rozoberať.
By som chcela vedieť čo by si robil ty, nie keby si mal nehodu, ale keby ťa 5 miliónov slovákov odsudzovalo... yb som to chcela vidieť, ale samozrejme, neprajem ti to a ani nikomu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no najviac ma zaujima, co tie dve cupiace zeny hladali pocas vichrice pri stredovych zvodidlach
"Nemáš peniaze, nemáš nič."
v takýchto prípadoch veľa urobí aj dobrý advokát, takže či človek dostane len podmienku alebo nejaký ten rok nepodmienečne často záleží aj od toho, či si môže dovoliť dobrého advokáta. určite je kopa zazobaných ľudí, ktorí nie sú mediálne známy a dostali taký istý a možno aj menší trest ako tie "celebrity"
a ak človek nie je hyena, tak oveľa horšie ako to, že si napríklad polrok odsedí je žiť s vedomím, že niekoho zabil, hoci aj úmyselne. s tým pocitom prežije človek celý život a to im nezávidím.
a ak sa medzi nimi nájde aj niekto taký, komu to neprekáža, že niekoho usmrtil, tak čo už, sú medzi nami aj ľudia, pre ktorých ľudský život nič neznamená. ale ten polrok väzenia by ich nezmenil a ani nenahradil vyhasnutý ľudský život.
Po zisteny ze mal problemy so zakonom aj predtym by som ho za toto po dokladnom zmlateni dal obesit pre vystrahu.
+ - nejaky uplatok , no netvarme sa, ze tu nie je ziadna korupcia
To sa proste neda spravit nechtiac , bud tu rychlost prekrocite, alebo nie.
a nič na to nepoviem, lebo dennodenne sa takýchto a aj horších nehôd stáva xy a nikto o nich nepíše... tí čo dostanú šmyk a nechtiac niekoho zabijú, platí pozostalým vinník pohreb? Málokedy. Neviem No nepáči sa mi ani to. A tiež nemám rada, keď napíšu, že Havlov stav vážny... noa čo? Stav koľkých ľudí je vážny? A nikoho to nezaujíma, koho zaujíma Havl?
Nemajú čo robiť, píšu somariny. Je x nehôd. Ale oni nie sú ľudia oni sú celebrity, ich životy musíte rozoberať.
By som chcela vedieť čo by si robil ty, nie keby si mal nehodu, ale keby ťa 5 miliónov slovákov odsudzovalo... yb som to chcela vidieť, ale samozrejme, neprajem ti to a ani nikomu!