bol som tam raz - v prváku, keďže som prišiel na poslednú chvíľu, cez ľudí som takmer nič nevidel a nič nepočul, odvtedy som ani neuvažoval, žeby som išiel - ale keď už tak by si mala ísť slušne oblečená - šaty/kostým
ja si davam cierne nohavice,v sukni ja mrznut rano nebudem a navrch zrejme ciernu koselu ale s kratkymi naberanymi rukavmi, a topanky normalne na podpatkoch..cela v ciernom ako sa do skoly patri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tento rok bol prvý rok, kedy na prifku brali všetkých bez príjímačiek a aj to vidno :/
Nechápem,čo tu vobec robia ludia, ktorí potrebuju do každeho fóra vniesť negatívnu energiu a myslia si, že sú niečo viac..
úbohé... :/
bol som tam raz - v prváku, keďže som prišiel na poslednú chvíľu, cez ľudí som takmer nič nevidel a nič nepočul, odvtedy som ani neuvažoval, žeby som išiel - ale keď už tak by si mala ísť slušne oblečená - šaty/kostým
@nikoll92 jasné že nevadí