Tak nevím jestli jsem ta správná holka na tvojí otázku xD Myslím, že odpovím jinak, než čekáš xD Mě by potěšila téměř jakákoli PC hra, něco ze Srat Wars nebo Star Treku, Hvězdná Pěchota Starship Troopers) by taky nebyla na škodu. Nebo samopal
Ja by som sa potešila, keby mi napálil cd s pesničkami, o ktorých by vedel, že by sa mi páčili. Alebo keby mi upiekol koláč. ...Jednoducho niečo nad čím by strávil istý čas kým by to vyrobil
No tak dobre .... osobne si myslím že baby najviac potešia krásne chviľky strávené s chalanom, nejde o to aby si chalan babu kupoval nejakými darčekmi veď to je trápne, ak je baba skromná a čo si myslím že každá baba by mohla byť taká tak stačí proste len niečo romantické, nuž ale to závisí od toho aká ta baba je, či je skor na niečo romantické, alebo na niečo bláznivé...akože mňa osobne by potešilo byť konečne s chalanom ktorého ľúbim, aby ma pobozkal, dal ruku a šli by sme tam kam by nás nohy viedli....proste asi tak nejak...ale poviem ti zober holku na nejaké pekné miesto kde budete len vy dvaja a bude tam naozaj krásne, pekne ju obími a pošepkaj jej niečo do uška .... a to na 100% zabere ... to ti zaručujem... myslím že krátka a stručná odpoveď stačí
takeho rozkosneho maleho makkuckeho plysacika s jeho vonavkou ...to je take zlate...ale zase nie prepchat izbu plysakmi...potesi aj take ako pusa, objatie alebo nejaky kvietok aj ked len kyticka z obycajnych lucnych kvetov ...to je take romanticke ..alebo nejaky piknik len my dvaja a sladkosti, kolaciky a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
NO podľa toho o akú príležitosť ide
Ale mňa poteší nejaký prívesok na krk, chytenie za ruku, dotyk, pusa...
Ja som skromná