srdcovky som miloval, @jardob je moj oblubeny moderator! a dodnes rad pozeram niektore casti napr. aj na youtube je Frantiska a ..neviem uz meno toho chlapa, ale bola to super epizoda
poznám kopec (celkom bystrých) ľudí, čo sa na tom dokážu zabaviť ale mne sa fakt tisnú slzy do očí od toho, aké je to zlé a je mi trápne za všetkých účinkujúcich. nemôžu byť všetci múdri ale podľa telky by si človek myslel, že sú fakt všetci takí tupí
Je to program určený pre cieľovú skupinu 30+ ľudí strednej triedy, ktorých je na Slovensku asi najviac, takže sa nemusia obávať nízkej sledovanosti, už len vďaka reklame ktorú im robí bulvár
Niekedy si to pozriem ale premňa je to moc emotívne a je tam privelmi ludskej bolesti ako napr: v pošte pre teba a ja na to nemám žalúdok takže iba niekedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
srdcovky som miloval, @jardob je moj oblubeny moderator! a dodnes rad pozeram niektore casti napr. aj na youtube je Frantiska a ..neviem uz meno toho chlapa, ale bola to super epizoda