zdravíčko, neviete mi poradiť niečo na mierny bolesť slepáka? keď praskne, môžem naozaj umrieť a nezachránia ma? Lebo som počul, že kamarátkinej mame praskol a že prišla na druhý deň a že jej to všetko čistili a že žije v pohode neviem, bojím sa, že mi
raz ma strasne rozbolel, sla som na pohotovost, chceli ma dat lezat a ja som podpisala reverz ze veru nie doktorka mi vtedy strasne vynadala, ale na dalsi den ma uz aj tak nebolelo absolutne nic.
hrozná bolesť, ževraj mi aj praskol, no neviem.. keď som prišiel do nemocnice tak za 15 minut som bol na stole, a po operacii mi doktor povedal že som prišiel v hodine 12 , ale čo už narobím... jazva nieje po roku ani vidieť.. a bolelo ma to celý deň, išiel som spať s ibalginom, nespal som..( kto by to povedal), a na druhý deň sa ma mama pýtala či nejdem do školy, že nemám simulovať, ale bola to príšerná bolesť, stále som zvracal, o tom že som mal teplotu neviem... keby niečo tka píš SS rád odpoviem
ja som mal 2x zápal slepého čreva a črevo mám stále nevyoperované 1x v 12stich vtedy som mal horúčku, zvracal som bolelo ma brucho vpravo dole.... diagnóza zápal bedrového kĺbu (vskutocnosti slepé črevo) liečba 1mesiac ležať v posteli. druhý krát na tv v škole 13 rokov bolesť tam pri klbe ako 1x diagnóza slepé črevo. liečba nemocnica 2 týždne na infuziach mesiac oddych a vrátiť sa na operáciu... dodnes som tam nebol
mne prasklo ale uz som vtedy bola v nemocnici takzeokamzite na sal.
pozri ja myslim ze ak ta boli slepak tak ze treba operaciu to rozpoznas... ta bolest je neskutocna, aspon u mn a bola a neblbni ze nechces operaciu jasne ze mozes an toa j umriet preboha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ak hej, tak choď k doktorovi, panebože. Toto nikdy nepochopím
Ono ti to má tendenciu prasknúť keď máš aj teploty a vraciaš, nemôžeš nič zjesť,nepraskne to len tak zo sekundy na sekundu
Pretrpel som si to ja, zvládneš to aj ty
pozri ja myslim ze ak ta boli slepak tak ze treba operaciu to rozpoznas... ta bolest je neskutocna, aspon u mn a bola a neblbni ze nechces operaciu jasne ze mozes an toa j umriet preboha