@luc.ka ?? vypocujem si songu, je brutalna, hned patram album.. co je na tom hipster hipster je skor tvarit sa, ze mam rad len tuto, a tuto, viac som nepocul a tak aj takych je zopar, ale isto menej
neviem mne to pride takmer to iste...ked zbadam nejake super dielo (hudobne, vytvarne, to je jedno) tak nasledne aj tak zacnem patrat po autorovi a celej jeho tvorbe
ty to vzťahuješ len na hudbu, ale veď to bolo myslené v širšom zábere. a nie všade sa henten systém hodí proste
ale akože vyvediem ťa z omylu, ako správny hipster si musíš nájsť tú jednu songu "xxx", potom ju dostať do povedomia, potom si prejsť ten album krížom krážom, ideálne ešte 5 ďalších podobných albumov od podobných skupín, a "náhodou" si vybrať inú songu "yyy", a tú potom prezentovať so slovami... "ježiiiš ty nevieš, čo to je? veď to je "yyy", také super ako "xxx"!"
@14 asi tak no ... ale na druhej strane, stava sa mi, ze sa mi od nejakeho autora paci len jedno jedine dielo ... takze skor sa priklanam k druhej moznosti
Ako pri čom. V niektorej hudbe sa mi páčia len niektoré pesničky a napríklad u niektorých skupín mi je absolútne jedno, čo to je zač, aj tak sa mi to páči . A autorov kníh mám obľúbených len dvoch troch, u ostatných ide skôr o konkrétne diela.
vždy, keď natrafím na nejaké dobré zrnko, pátram v najbližšom okruhu 2 metrov po podobne kvalitných zrnkách z rovnakého šúpolia... nejdem 50 m do ďalšieho dvora hrabať, väčšia pravdepodobnosť dobrej chute mi zefektívňuje hľadanie potravy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
bol to prvý dojem, lebo som čakala niečo iné a ešte som to aj zle prečítala. teraz v tom vidím paralelu, keď som to prečítala celé ešte raz
tak potom hľadám ďalšie veci od neho
a je veľká šanca že sa mi budú páčiť tiež, ne?
prečo ti zrovna to druhé príde ako wannabe hipsterism? podľa mňa úplne opačne
tebe ako hipsterke to preto pride opacne asi
ja počúvam čo sa mi páči, ak je aj skupina kde tých pesničiek je viac stopro sa nájde aspoň jedna ktorá mi nesedí, tak ju automaticky počúvať nebudem
rovnako aj s knihami a iným umením
ty to vzťahuješ len na hudbu, ale veď to bolo myslené v širšom zábere. a nie všade sa henten systém hodí proste
ale akože vyvediem ťa z omylu, ako správny hipster si musíš nájsť tú jednu songu "xxx", potom ju dostať do povedomia, potom si prejsť ten album krížom krážom, ideálne ešte 5 ďalších podobných albumov od podobných skupín, a "náhodou" si vybrať inú songu "yyy", a tú potom prezentovať so slovami... "ježiiiš ty nevieš, čo to je? veď to je "yyy", také super ako "xxx"!"