chalani čo radšej nosíte?? aké sa páčia vám baby?? alebo kto chodí na ostro?? ja nosím boxerky netlačia ma tam a sú krajšie ale poslednou mojou módou chodím na ostro čo vy??
ja nosim panty vlastne boxerky ale nie tak velne lebo to mi ide na nevy takze asi to. ale nosim aj slipy a je to jedno hlavne vec aby bol ukrity a nebola mu zima.
Chodit na ostro si myslel ako bez slipov? Nikdy by som to neriskoval vsak by mi zamrzol svonec.
hekysek ale boxerky su aj obtiahnute - panty Aj tak furd co idem do obchodu su dvoje boxerkov volne a potom tie obtiahnute a tam ti nepleta nic vsetko je po kope
Urcite boxerky,su pekne a sami lubi ta hruba guma co je na zaciatku A quiksilver boxerky stoja len 1000 Naostro?Ved boxerky aspon brzdia erekciu Ale ked niesu si v p***
Lol.. no mne sa paci ked ma chalan oblecene boxerky , pripada mi to mooocino sexi. a baby ake sa mi pacia? lezbicka niesom ale tak ked idem s priatelom tak ked ide okolo nas nejaka baba tak mu poviem ze bola chutna do ksichtu ale inac nic.. a ze este ako chodi ..
No tak určite boxerky vyzerajú oveľa lepšejšie. Keď sme už pri tom, je podľa vás nejaký rozdiel medzi trenkami a trenírkami? Lebo ja som si istá, že je to to isté a teda že medzi nimi žiadny rozdiel nie je, ale všetci ma presviedčajú o opaku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Chodit na ostro si myslel ako bez slipov? Nikdy by som to neriskoval vsak by mi zamrzol svonec.
A pacia sa mi aj baby ano
ked je skor na kope slipa, tak je slipa
ked trecaky, tak trencaky
je mi to jedno
hlavne nech to nemrzne
pisal to tam hore
prokracujte prosim v TS
tak sa hrajte s cim chcete
Rifle, teplaky? heh.. si ma ani necitil tak rýchlo som prisla a hned aj odisla
55lienka : Momentálne rifle,nič som necítil,lebo si tu ani nebola tak šupito presto sem čakáám ťa
ZOBUDÍ SA!
No a ja nosím iba slipy, ale práve som si kúpil jedny boxerky na vyskúšanie, tak uvidím.
A malo by sa sem vtrepať viac báb, nech viem čo sa im viac páči.