Ahoj Taká zvláštna otázka. Neviete kde by som mohla zistiť to, či na nasledujúci deň bude západ slnka červený? Alebo aký bude západ slnka na nasledujúci deň? Nemyslím čas západu, ani polohu, ale aký bude západ slnka možno veľkosť, lebo nie vždy je to r
Totiž fotím, a minulý rok v lete sa mi podarila jedna veľmi zaujimavá fotka zachytavajuca slnko, chcem to preto vedieť dopredu aby som mohla niečo podobne vyskúšať v najbl. dňoch.
@tasha5 tak si myslím že niekto to vedieť musí isto to na nete niekde je ale ťažko to nájsť, shmu neviem či to bude mať to je len predpoveď počasia myslím
@drobec186 Vietor môžeme očakávať, keď zrána v bezvetrí rozlieva sa široká červená žiara a slnko sa objaví vysoko nad obzorom. Ak slnko zapadá po jasnom dni v jasne červené zore počasie vydrží. Keď večer väčšiu časť oblohy zaujmú bledo žlté alebo svetlo červené zore, dostaví sa onedlho veterné počasie. Vo väčšine prípadov zore znamenajú poveternostné poruchy.
Tak akože, či bude jasno sa zistiť dá, či bude pekne tiež, akým smerom bude fúkať a akou rýchlosťou vietor sa dá tiež. Tak ako to že si nikto nemyslí že sa dá predpovedať či bude na další deň slnko zapadať ako pekný zčervenený západ alebo len ako slnko?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale bohvie ci to vedia vobec kompetentni ..shmu alebo tak
Musíš sledovať počasie a podľa tohto si to zistiť