Slobodu. Ja to mám doma tak, že chodím si domov kedy zachcem, idem kde chcem. Ale nekúpia mi nič, nedostanem peniaze. To odjakživa. No peniaze sa dajú zarobiť, takže som spokojná.
ľudia som sa sa nepýtala preto, že to neviem ale preto, že som chcela vedieť váš názor... moji kamoši spravili celkom dobrú hlasnú diskusiu o tom takže.... som sa len pýtala...a vy odpovedáte..mne je jedno, kto si čo vyberie..je demokracia
Neexistuje niečo ako len peniaze a len sloboda, takže kamaráti ti ťažko o tom mohli predniesť diskusiu o tom, čo je všeobecne správne si vybrať ...
Dôležité by samozrejme bolo, čo znamená "peniaze" a čo znamená "sloboda"
Ale pre mňa osobne je skôr dôležitejšia sloboda ako peniaze ...
Inak, to sú fakt ľudia, ktorí tvrdia, že peniaze=sloboda takí krátkozrakí, že nevidia možnosť dostávať peniaze za konkrétne správanie, čo predsa popiera úplnú slobodu?
Tvrdiť, že všeobecne z peňazí vyplýva sloboda je poriadna hlúposť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
nemusíš
môžu ti dať peniaze a mať ta na vodítku
A potom budem slobodne kradnúť. =D
a kolko ludi dalo peniaze v akom materialnom svete to zijeme...
ale myslím, že to je jasné ..
Dôležité by samozrejme bolo, čo znamená "peniaze" a čo znamená "sloboda"
Ale pre mňa osobne je skôr dôležitejšia sloboda ako peniaze ...
Inak, to sú fakt ľudia, ktorí tvrdia, že peniaze=sloboda takí krátkozrakí, že nevidia možnosť dostávať peniaze za konkrétne správanie, čo predsa popiera úplnú slobodu?
Tvrdiť, že všeobecne z peňazí vyplýva sloboda je poriadna hlúposť