čaute, potrebujem súrnu odpoveď od tých, čo majú skúsenosti so Slobodou zvierat na tento problém: máme bociana so zlomeným krídlom a chcem vedieť, či Sloboda zvierat si ho vezme a postará sa oň?!
je to súrne, nemám chuť vtipkovať teraz, naozaj ja ho nemám, ale kolega, a chce ho sem priniesť, ale musím sa uistiť, či ho mi vezmú, aby sem zbytočne necestoval
však píšem, že tam kolega volal, jedno číslo je už passé, a na druhé je len odkazovač...ale vďaka za ochotu, už sme sa aj tak posunuli vpred...hajzrl, dúfam, že máš pravdu, sú na Oštepovej 3, ale ja som teraz písala na ickeve jednému z prešova, čo riadi útulok, či ja, možno sa ozve aj on, lebo humenné spadajú pod prešovský kraj, a môžu sa tu v KE vyhovoriť na to:/
mimochodom holý nájt, teraz som si všimla lepšie tvoj príspevok, a musím ťa poučiť trochu: medzi biologom a veterinárom je obrovský rozdiel, vieš? my nie sme medici, my sme vedci, nepotrebujeme vedieť ani anatómiu krídla, ktorú zase veterinár musí perfektne ovládať, to je taký bllbý príklad, ale to človek n abirdze blbne, práve vďaka niektorým, blééééééé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov