Vie mi niekto vysvetliť kto sú Slobodomurári niekde som o tom čítala ale celkom tomu nechápem. Viem len toľko že je to nejaký známy tajný spolok. Ale čo vlastne tí Slobodomurári robia?
Poprvé neisú tajn=y spolok na slvoenskusú 3 lóže v BA,BB a v KE maju normlane tel.csilo an nete faax...regulerna spolocnost len dan brown z nich urobil neviem koho len preto su "tajna" lebo ich obradu niesu verejnosti prsirupne..na nete mas aj pruihlasku aksa ces stat slobodomurarom
@semhamforas Tak zase to, ze sa hlasil este nic neznamena
Ludia si castokrat misinterpretuju myslienky roznych hnuti (napriklad si staci predstavit, kolko ludi sa hlasi ku krestanstvu a realne s nim nema nic spolocne)
Čítala som tú knižku... neprečítala som ju síce celú...ale čo som pochopila, je, že sú proti kresťanstvu, chcú zničiť cirkev... a tiež tomu aj tak veľmi nechápem... ale nič dobré im asi z očí nejde.
podľa mňa majú dobré ciele a keďže narozdiel od istých farizejských organizácií sa nepýšia svojou činnosťou, robia z nich satanistov, anarchistov, NWO a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ofiacalna stranka slobodomurrov na slovenksu..kto chce moze dat prihlasku
Ludia si castokrat misinterpretuju myslienky roznych hnuti (napriklad si staci predstavit, kolko ludi sa hlasi ku krestanstvu a realne s nim nema nic spolocne)