@strejdabob Na to si ako prisiel? Ak nedas ani 33%, tak je jedine take obmedzenie, ze musis dat ustnu najhorsie na tri, inak nezmaturujes. Ale pokojne tiez mozes dostat z ustnej aj jednotku.
@strejdabob nam vravelli, ze kto nespravi na 33 % sloh, tak ustne musi dat minimalne na 4. tak dako ja mam z toho neskutocnu hrozu. testy mam na haku, ale ten sloh...
pre všetkych: nam jedna profka hovorila to, čo hovorite vy presne a zas ina tak, ako som to napisal hore... tak ja už neviem... ale začinam veriť tej verzii s trojkou na ustnych
@blablablabla ja to neviem pochopiť, jak všetci stresuju s tymi testami, šak to je uplna primitivita a s angličtinou ani nehovorim.... ale sloh... toto ja neverim, že dam
@strejdabob presne. ja anglictinu robim este lepsie ako slovinu, co by som si nikdy nebola pomyslela ak nahodou nedame, tak sa pekne naucime na ustne vsetko a bude
@blablablabla tak pozriem si, čo presne treba dodržať pri rozpravani, opise, uvahe a tak... a asi si prečitam ku každemu tomu postupu jeden sloh ako ukažku , no a s tou anglinou mam ten isty "problem" ... slovak language sucks keď vidim jak sa spolužiaci strachuju, že "bože len aby som mal/a 34% z angliny" a ja si hovorim "what the hell?? you have problems..."
@etelnair tak teraz ma už nenapadaju žiadne skratky tak napišem len: f u
@strejdabob ja tiez len to, len sa neviem k tomu dokopat yes, you are right to aj moji spoluziaci, lenze ti su z angliny dost duti ja sa na ten test z angliny normalne tesim... taka fajnova doplnovacka... len na sloh som zvedava, snad nam nedaju nieco tazke
Ee, tak ja som maturoval, tak viem...čiže, ak neurobí minimálne na 33 %, tak musíte dať ústnu odpoveď minimálne na tri. Sloh je pohoda, nechcem sa chváliť, tak mi prosím nezáviďte, ale dal som ho na 92,9 %
@ blablablabla No tak so známkami už neviem ako to je. Myslím, že jednotku môžeš chytiť. Na písomných stačí prejsť, to nezaváži na ústnom hodnotení, ale nám slovenčinárka, teda aj trieda hovorila, že nám nedá lepšiu známku z odpovede, aj keby sme ako dobre odpovedali. Zaslúžime si takú, ako sme sa učili celé štyri roky. Ja som písal úvahu na tému tuším, "Je pramenitá voda naozaj taká čistá aj horský vzduch?" Úvaha je to najjednoduchšie čo môže byť, nech je téma aká chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@blablablabla Ano, samozrejme, je to mozne.
@frez vdaka, neskutocne mi odlahlo
@blablablabla ja to neviem pochopiť, jak všetci stresuju s tymi testami, šak to je uplna primitivita a s angličtinou ani nehovorim.... ale sloh... toto ja neverim, že dam
Inak planujete sa dnes este nieco ucit alebo nie?
@etelnair tak teraz ma už nenapadaju žiadne skratky tak napišem len: f u
33,3 % je tušim nutne získať pri teste, respektíve tak som to pochopil z tých vadných papierov v škole
Dúfam, že aj tento rok bude úvaha, alebo aspoň rozprávanie.