takze mame napisat sloh o knihe ktora nas najviac oslovila, pripadne nejak ovplyvnila nas zivot atd...kedze moc nie som nejaka scitana, poprosila by som vas nejaky napad na knihu - najlepsie by bolo ak by bola aj sfilmovana....Nieco o com sa bude dat v po
Je to skutocny pribeh o zene, ktora viedla velmi zaujimavy zivot. Kniha je autenticky sfilmovana (na drobne detaily uplne podla knihy) a mas tam z coho cerpat. Vrelo odporucam jednotka ista a ucitelku to potesi (aspon tu moju to potesilo)
Je to o španielskej občianskej vojne, nie je to také známe ako Komu zvonia do hrobu od Hemingwaya alebo 1984 tiež od Orwella, ale je to imho lepšie a zaujímavejšie.. aá sa povedať že mňa to politicky trochu osvietilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Je to skutocny pribeh o zene, ktora viedla velmi zaujimavy zivot. Kniha je autenticky sfilmovana (na drobne detaily uplne podla knihy) a mas tam z coho cerpat. Vrelo odporucam jednotka ista a ucitelku to potesi (aspon tu moju to potesilo)
» odpor.wz.cz/OSOBNOST/orweho...
Je to o španielskej občianskej vojne, nie je to také známe ako Komu zvonia do hrobu od Hemingwaya alebo 1984 tiež od Orwella, ale je to imho lepšie a zaujímavejšie.. aá sa povedať že mňa to politicky trochu osvietilo
A čo tak Tajomstvo? Síce som ho nečítala, ale je aj kniha aj film, a vraj je to fakt dobré...