Najvacsim esom v jeho rukave je , ze ma vlastenecke myslenie a to sa NIEKTORYM (sorry za caps ale to bolo nutne zdoraznit) mladym ludom zda byt sympaticke......
Lenze pri jeho strategickych pochodoch pricom diplomacia je na zozname priorit niekde za deresom to aj tak nie je nic platne, a skor je na ostudu ako na uzitok.
ale nie, nie, nie, nie... pre boha hanba mu nie, nie, Janko Kráľ to nebol pán Slota, ale volal sa podobne, že Janko Matúška a že rodák z Dolného Kubína, a že môj rodovec, a keby som ťa bola stretla, tak ti už vážne jednu vypálim, lebo o Slovensku a jeho záujmoch vieš staré hrachové!
Nasa krajina je v ulohe "opakovaceho papagaja". Nechali sme si rozkopat to co tu bolo funkcne. A nasi zakonodarcovia po EU hladaju dobrovolne-nasilu vsetko mozne (vacsinou vsak len chabe zaplaty a utrzky toho co v EU funguje) a bez rozmyslu sa to snazia dostat do praxe za kazdu cenu. A takto polepene zakony a predpisy lepia vseliako na kopu. A potom nasa krajina vyzera v ociach EU ako "U debilov".
Toze Slota nevie kto napisal hymnu a ako znie ma netrapi. Bars aj spiste peticiu nech vrati obciansky a obcianstvo na dobu dokial nespravi "dorovnavacie skusky"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Jediny rozdiel medzi Slotom a barsktorym ozranom sediacim cele dni v krcme je plat.
Lenze pri jeho strategickych pochodoch pricom diplomacia je na zozname priorit niekde za deresom to aj tak nie je nic platne, a skor je na ostudu ako na uzitok.
@pernik