ach slota? nuž čo si mám myslieť o kriminálnikovi, ožranovi a hlupákovi v jednej osobe? Tak ako celá SNS, ktorá nemá žiadny reálny politický program, ktorej jediným zmyslom je hrabať preferencie útokmi na fuj fuj maďarov a smiešnym bránením "svojstojnosti", je na smiech, tak aj on. Celá ich ideologická línia patrí minulosti, lebo otázky ktoré sa snažia obhajovať (extrémne) aj tak majú už dávno vo svojej štruktúre všetky ostatné smery. Nuž ale jeho popularita dáva čo to vedieť o slovenskej spoločnosti, ktorú viac zaujímajú hlúpe učebnice maďarských škôl, než napríklad zvláštne štátne zákazky. Ale to je tak, "daj tuleňovi rybičku a on ti ešte zatlieska"
tí, ktorí ste proti nemu a myslíte si že robí z maďarského ''útlaku'' veľké haló.. sa vás chcem spýtať na nejaké otázky.. KTO začal s národnými gardami proti tej druhej krajine, koľko máme MY politikov v maďarsku, či máme politickú stranu v maďarsku a v koľkých školách v maďarsku sa vyučuje zo SLOVENSKÝCH učebníc. ďakujem...a ak si ešte myslíte že robí pre slovákov menej ako ostatní politici.. pozrite si jeho posledný výstup zo zasadania NR...veď má pravdu ľudia...
5. aj Vasil Bilak mal haluzne reci, dnes sa na tom vsetci smejeme. Ale v 68 to az take haluzne nebolo. Prave takyto haluzaci mozu napachat najvacsie problemi.
7. tie Madarske gardy su prave kvoli Slotovi proti nam, nebyt jeho reci mali by sme od nich vacsi pokoj.
Slovenske skoly su v madarsku v tych oblastiach, kde zije vacsia cast slovenskeho obyvatelstva.
Tak to som ozaj nečakal, že niekto si trúfne toto napísať
No tak teda poďme
To Maďarské haló spôsobuje vo veľkej miere Slota, lebo dehonestuje celý ich národ ...
Teda ty si za riešenie sporov kecaním do telky o tom ako sú Maďari hovädá miesto diplomatického zmierlivého riešenia?
Slota je Dežo z krčmy a nie politik ... Niekto ho zvolí, lebo sa mu kroky Maďarov zdajú radikálne a ešte si myslí, že Slota s tým niečo urobí, naivnejšie riešenie si predstaviť neviem ...
@7 a rád ti odpoviem:
1. maďarské gardy NIE SÚ oficialnými útvarmy akéhokoľvek maďarského bezpečnostného orgánu, na rozdiel od slotovej snahy vytvoriť štatút domobrany. Kto začal? Hmm a nevznikli gardy náhodou až nejaký čas po tom kedy sa do slovenskej vlády dostala extrémistická antimaďarská strana? lebo tak je v maďarsku (a oprávnene) vnímaná.
2. porovnaj percentuálny počet slovákov v maďarsku a potom sa čuduje prečo. Okrem iného, iná krajina, iný systém. Neviem prečo by mala platiť nejaká reciprocita narúšajúca systém v danom štáte, duplom ak neporušuje práva menšín. A školy majú slovenské tam kde je velký počet národnostných menšín, tak ako aj u nás, takže neviem o čom trepeš.
zamidari to síce už napísal, ale ked už som sa rozpísal, tak...
@9 zaujimave ak si to myslis pretoze nejeden clen madarskej gardy a iny extremisti sa vyjadrili k slovensku ako k narodu ktory nema minulost a iba zabera madarom uzemie..neviem kto ti to o madarskej garde povedal..
Ja si myslím, že z tých sporov je veľké haló, ale viem o tom príliš málo na to, aby som to mohol presvedčene tvrdiť ... Ale ak to aj sú skutočné problémy tak ich treba nejak riešiť a nie ešte ich prehlbovať akceptovním Slotu!
oh toto dalej nema zmysel, nie kazdy ma pochopil..@12 a čo mňa po tom že niesú oficiálnymi útvarmi? stále je to ten istý národ a to že si to nevedia ustrážiť politici v maďarsku nieje môj problém..a konkrétne v ktorých mestách sú tie slovenské školy? a prečo mi tu rozprávaš o nejakom pomere menšín? ak sa chcú učiť po maďarsky prečo žijú na slovensku? akože veď nech sa odsťahujú niekde inde ak sa chcú učiť po maďarsky..vieš koľko v takom česku žije vietnamcov? a žiadajú po vláde vlastné politické strany a učebnice do škôl? viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, stojim si za svojim
to je normálne toto? ako sa tu náctiletí bavia o politike? ako sa stavím že o tom viete pekne hovno, možno to čo Vám do hláv nahučali rodičia, tak dosť pochybujem žeby to bol Váš triezvy názor!
@15 presne tak, je to zbytočný humbuk. už v prvom ročníku štúdie politologie je každému poslucháčovi jasná umelosť celého tohoto pseudo problému. Na jednej aj druhej strane sú rôzne politické spektrá, tažiace práve z minulosti (či už ide o revizionistické maďarské či maďarsko-slovenské hnutia, slovenské extrémne nacionalistické prúdy, a dalšie popri nich) vytvárajúc napätie a tým si exponenciálne upevnujúc svoju pozíciu. A mne je až smiešne akými prostriedkami to dosahujú. Smutné je to, že sú účinné. Vytvoriť atmosféru strachu, a ohrozenia je najlepší spôsob dosiahnutia presadenia svojich cielov, upevnenia moci, alebo ulahčenie k jej prístupu. A to nie je len tu v našom kútiku zeme, to je všeobecný, overený postup.
A potom sa to všetko začne premietať aj do života obyčajných ludí. začnú sa medzi sebou nenávidieť. A kôli čomu? že každý hovorí inou hatmatilkou? A to som si myslel že takéto problémy sú už za nami. Tak ale história sa bohužial opakuje... @17 preboha to snaď nemyslíš vážne. "Nevedia si ustrážiť..." Typický slovenský idiotizmus. Prečo prečo prečo? asi preto že ked je niekde silná národnostná komunita, je prirodzené že chce svoje tradície rozvíjať. Tak ako to chcú madari na slovensku, tak ako to chcu slováci v madarsku. Tak napríklad V Békešskej čabe je aj slovenská škola, a myslím že aj gymnázium. Tak ako všade v madarsku kde je dost silná menšina. Prečo žijú na slovensku? preboha ved je to ich domov. A že nejaký vietnamci nežiadajú školy? Určite je na mieste porovnávať menšinu ktorá tu žije 1000 rokov, s ktorou máme spoločné viac než si pripúšťame a takú ktorá sa sem presunula v posledných rokoch, kolko krát ilegálne. @20 ty si ozaj... ok SLOVENSKA REPUBLIKA - židia, madari, cigani, češi PREČ!!! koho mi to len pripomína...hmm
tiez ma prekvapilo, ze vas tolko hlasovalo za nasho draheho pana Slotu... totiz, ked uz aj niekto suhlasi s jeho politikou, prosim, politicky nazor nikomu brat nebudem, nech sa mi akokolvek nepaci, ale sposob, akym sa sprava a vyjadruje je, podla mna, tak trosku nemiestny a neslusny, a uz len to by normalnych ludi malo odradit...
... A to som myslel, že začujem aspoň nejaký malilinký útržok logického dôvodu, keď sa jeho strana občas blížila až k 20% ...
Snažiť sa budem ďalej, ale už tomu neverím ... Najviac ma prekvapuje to, že sa nie zrovna zriekavo stretávam s ľuďmi, ktorí sa nedajú nazvať vypatlancami a aj tak volili SNS ...
Slota je proste kokot, nic viac nic menej. Taky clovek nema co robit v parlamente. Isteze podobni ako slota su vselikde aj vo francuzku aj v rusku (mena si fakt nespominam) ale pamatam si ze "rusky slota" mal uzasny vyrok ze treba rozostavit armadu na ural a strielat vsetky vtaky aby im tam nezavliekli vtaciu chripku.... Ok je mi jasne ze do politiky sa dostane kade kto a ked je to hulvat tak je jasne ze media ho zviditelnia ale taky clovek preboha nemoze byt v parlamenete a rozhodovat o tom kam krajina bude smerovat. Nech si sedi doma na riti a tara kktiny - budis ale to je tak vsetko.
Ale no tak ľudia, čo to beriete až tak vážne ? Nemám nič proti Maďarom, ale v niektorých veciach s ním musím súhlasiť. Opýtam sa - boli ste už v nejakom pohraničnom meste ? Ja v jednom žijem.
Ak by som sa mal rozčuľovať nad nejakým politikom tak ako vy nad Slotom, tak pri našej vláde dostanem infarkt.
13. ja viem velmi dobre co ti madarsky extremisti natarali, ale oni sa casto stazuju na slotu, a kebyze nemame politika ktory si neustale robi posmesky z nich, tak by ani oni neboli tak proti nim zamerany. Slota akurat tak prilieva olej do ohna.
Vacsi problemista medzi politikmi na SVK je od neho iba Csaky.
35. ten "francuzsky slota" sa vola Le Pen. V rusku tych nacionalistov je vela.
@40 Za hlas "za" mám dostatočné dôvody, niektoré by som nerád zverejňovať.
A ešte s spýtam čo má pohraničné mesto so Slotom? -> dal by som do pozornosti jeho "early career" výroky typu "v tomto meste sa vami nebudú baviť ani kľučky po slovensky!". Keď si v pohraničných mestách nebol, radšej sa nehádaj a sprav si dostatočný obraz.
Slotove posledné výroky a niektoré názory už ale beriem s rezervou, takže skôr ako niekto prekrúti moje slová - nevravím, že s ním úplne súhlasím !
Hahaha
Asi sa priklonim k argumentu, ze je haluzak
a urcite je dostatocny aby som sa postavil za Slotu...
Ved haluzakov v politike treba!
Oni vobec nereprezentuju svoj stat.
A vobec niesme na smiech so Slotom na cele v celom svete
Este k tomu je taky mily tolerantny clovek, ktory vobec nevyuziva vasu blbost a kratkozrakost a esteze my vobec nezerieme jeho sracky.
No a urcite on nieje problem nasich zlych slovensko-madarskych vztahov
Inak, o tych ucebniciach ste uz poculi?
Minule som sa chcel zaoberat dopadom ekonomickej krizi na slovensko, ale JEBAT TO!
UCEBNICEEE!!! UCEBNICE!!! To je to hlavne, co MUSIME riesit.
Ja to zhrniem takto. Slota ma v comsi pravdu, je fakt sproste ked clovek pride do sturova na kupalisko a predavac v obchode mu nerozumie ked hovori po slovensky. Nevadia mi madarske napisy atp ale ked sa nemozem uradnym jazykom dohovorit vo vlastnej krajine to uz je fakt sila. Ale je tiez pravdou, ze Slota len pinda ale ziadne riesenie nenavrhuje teda ak neratame ten zakon o spisovnej slovencine...
A stale si stojim za svojim, ze v parlamente nema co hladat.
@tunidlo nemam naladu tu neustale rozoberat slovensko-madarske vztahy a citat tvoje nazory o tom, ako strasne mas madarov rad
tak si daj klud, pretoze ja ti nic vysvetlovat nemusim
@46 Zmierlivé riešenie problému neexistuje. Poslovenčiť juh bez toho, aby do teba niekto pindal aký si extrémista, nacionalista a ešte neviem čo NIE JE MOŽNÉ. Dokonca ani o takomto niečom verejne zmýšľať. Samozrejme mám na mysli LEN VEREJNÉ INŠTITÚCIE - školy, úrady, polícia - to vážne chcem tak veľa ?
Než ma niekto označí za extrémistu, dodám - to ako sa rozprávajú medzi sebou občania ma netrápi. Ale pokiaľ tým nejako obmedzia mňa alebo niekoho známeho(rodinu), to už ma trápiť bude.
Ale tak toto je tiež tak prínosné ...Prečo by nevyriešila?
Mňa už riadne dlho zaujíma prečo niekto volí Slotu ... Tie 13 ročné deti mi na to evidentne neodpovedia tak môžeš ty, ja tomu ozaj nerozumiem, prečo nie ...
Ak mi sem dáš dôvod, ktorý pochopím, stále budem nesúhlasiť a považovať ho za idiota, ale možno budem chápať prečo ho niekto vôbec volí ...
@66 pozri sa teraz sa ozaj ponahlam prec, mozno ti to pride ako vyhovorka, le to mi je dost jedno.
z mojho pohladu je to tak, ze ja zase nemusim pochopit tvoje nazory, ale nevyzadujem to tu od teba, lebo viem, ze je to zbytocne. ty mas argumenty, ja mam argumenty = nikto nemoze vyhrat. takze prajem prijemny zbytok vecera
55. "LEN VEREJNÉ INŠTITÚCIE - školy, úrady, polícia" presne tak isto nas chceli pomardarcit oni v minulosti.
Oni sa poslovencia postupne aj bez nejakych vynutenich prostriedkov.
Aj teraz je tu vela slovakov, ktory maju madarske alebo polomadarske korene, ale hovoria plynule slovensky a po madarsky vedia iba trochu alebo vobec.
Treba tomu dat len cas, a nic netreba silit.
@55 ale v úradnom styku musia aj teraz komunikovať po slovensky. Akurát že je tam možnosť aj iného jazykového styku. Takže je celkom ani nechápem tú potrebu "poslovenčovania". Ak je to škola s vyučovacím jazykom maďarským, tak sa nečudujem že funguje v maďarčine. Ale ak máš problém v úradnom styku, treba čo? HLASIT TO! sťažovať sa, písať atd. Len to by chcelo aj trošku aktivity od seba. Sa mi nesnaž nahovoriť že je problém na úradoch. Behal som polroka po úradoch od Galanty po Štúrovo, po notároch, po obecných úradoch kvôli roliam a nemal som problém sa po slovensky dohovoriť.
@tunidlo moje argumenty som uz predlozil niekolkokrat v inych diskusiach, ak chces tak si to pohladaj, tykalo sa to madarov. politiku nejak extra nesledujem, takze ak su o nom nejake novinky, tak ich nepoznam. suhlasim len s tym o com viem. a nebudem to pisat zase dookola. a ked mas taku strasnu chut sa tu navzajom preštiavat v argumentoch, najdi si na to iny ciel
ok, sorry, ale fakt som to chcel vedieť, tak som trochu tlačil, ono nejde o prosté preštiavanie, ani nepotrebujem, aby si vedel všetky novinky alebo čo, ja sám o tom viem dosť málo a aktívne to nesledujem ...
Len som chcel vedieť, prečo menovite Jano Slota, čo on skutočne pre Slovensko urobí ...
@tunidlo a ktory politik co robi pre slovensko??? kazdy sa len stara aby mal plne vracka. a bol by som pokrytec keby tvrdim, ze ja by som to tak nerobil
@85 reformy, pri ktorych sa bezny clovek ma stale rovnako na picu? dakujem pekne za taku reformu. reformy sa robia iba tak, aby zase len vyhovovali panstvu
@87 narozdiel od niektorych (myslim tym aj teba) vidim co sa na slovensku deje a tvoje krčmove poznatky vyuzivat nemusim, aby som si o tom utvoril nazor. inak dakujem za totalne bezpredmetny a absurdny prispevok
@92 rodičia mi už asi dosť dlho nedávajú peniaze, bývam vo vlastnom bývacom aparáte a kofolu nepijem.
Jednoducho ak by som bol nespokojný so svojím životom, určite by som nevinil ľudí v parlamente a vo vláde, ale seba. Ak sa môže mať čo i len jeden človek dobre, prečo by som sa nemohol aj ja?
No ja by som to zasa až tak nezjednodušoval, životná úroveň na Slovensku sa mi zdá byť prinízka a práve politici s tým môžu urobiť niečo do budúcna ...
@95 a nikdy Ťa nenapadlo, že prinízka životná úroveň Slovače nemusí byť spôsobená len politikmi, ale najmä samotnou Slovačou, ktorá i tak väčšinu svojho rozpočtu sfajčí/schlastá?
Ak by si bol premiérom v krajine tupcov a večných frfľošov, pochopil by si, že akákoľvek snaha o zlepšenie bude aj tak bezvýznamná.
@93 feši ja nikoho nevinim, len konstatujem, ze tam robia holu piču a hrabu len pre seba. to je cele
@94 vidis, ja som ani volit nebol a ani nepojdem. pockam si az dovtedy kym nevykapu vsetci komunisti, ich deti a deti ich deti. potom to mozno bude mat nejaky zmysel
@96 to ta ale nenapadlo, ze za tych par korun co vacsina osadenstva dostava si ani nic ine ako chlast a cigarety dovolit nemoze. zrejme si tak nikdy nezil, takze to ani chapat nemozes...
este doplnim priklad k @98 , ze ked dostanes 12 000 na vyplatu, 5 das za inkaso, 5 na zranicu ostane ti 2 tisic. drogeriu a textil nebudem spominat. co urobis s 2 tisickami? kupis si za ne chlast aby si aspon na chvilu zabudol aky zivot mas? a cigarety aby si si kratil nudny cas aspon fajcenim? alebo za to pojdes do divadla?
Nejaký ten výhľad do budúcnosti, trocha pokrytecky aj akceptovanie v Európe ...
a SNS nám toho do EU fakt moc nedá a mne sa tá idea (napriek tomu, že niektoré veci, ktoré EU presadzuje sa mi nepáčia) lisabonskej zmluvy celkom pozdáva ...
No mne sa zdá, že Fico toho pre chod ekonomiky príliš veľa nespravil, kdežto Dzurinda sa (čo som mu kedysi vyčítal) pchal do riti každému zvonku, aby na tom Slovensku niečo zrobil, tj zdalo sa mi, že pri výstavbe KIA sme pôsobili ako poriadni šašovia, ale zasa to niečo proste prinesie do budúcnosti (samozrejme ak sa všetci tí investori nezdekujú, aj taká možnosť existuje ...)
Mne sa zdá, že Fico akurát populisticky zrušil 20sk poplatok a podobné kroky, ktoré smerovali neviem k čomu ... (Aj keď musím uznať, že takýto krok schvaľujem, ale neviem, nezdá sa mi to príliš závažné ...)
mam pocit ze tato dobata uz zacina smerovat uplne niekam inam a ked si vezmem do uvahy to, ze je pomaly tristvrte na tri........... no proste idem spat.
see you later
do politiky nepatri, je to trdlo kvalitne, aj ked vlastne stelesnuje 80% slovenskej populacie.. ak by mal byt clovekom prezident, co charakterizuje vo svojej osobe narod slovensky, mal by to byt on
ale na druhej strane priznava, ze som stotoznena s niektorymi jeho nazormi, ale tak maximalne by som ho najala ako deratizera k nam na vychod nech spravi poriadok s "temnymi tvarami" tu u nas, ako to spravil v Ziline, za to ho obdivujem
Slota a jeho cela rodinka je banda zlodejov a podvodnikov. Je smutne ze sa najdu aj taky hlupacikovia ktory tohoto idiota a zlodeja volia. Je to jedno obycajne hovado ktore vie len urazat obycajnych ludi a sam je nacista a idiot ktory vyrastal v starom rezime. Ako moze debil ktory nevie ani jediny svetovy jazyk posobyt na politickej scene Europskej unie? Toto ozrate hovado uz este nikdy neurobilo nic pre tento stat a Slovakov. Hlupacikovia sa obhanaju ze vybudoval Zilinu. A kolko si pri tom zarobil? NAKRADOL? Je to svina a klamar a hlavne UBOHY debil
Som rad ze aspon niekto tu ma na toho ozrateho debila triezvy nazor. Mame daleko vacsie problemi. Sme v Eu a kazdy politik by mal vediet minimalne jeden svetovy jazyk a nie sa prezentovat kupenymi diplomami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
119 komentov
Toto raz dopadne veľmi, veľmi zle ...
Slovenske skoly su v madarsku v tych oblastiach, kde zije vacsia cast slovenskeho obyvatelstva.
Tak to som ozaj nečakal, že niekto si trúfne toto napísať
No tak teda poďme
To Maďarské haló spôsobuje vo veľkej miere Slota, lebo dehonestuje celý ich národ ...
Teda ty si za riešenie sporov kecaním do telky o tom ako sú Maďari hovädá miesto diplomatického zmierlivého riešenia?
Slota je Dežo z krčmy a nie politik ... Niekto ho zvolí, lebo sa mu kroky Maďarov zdajú radikálne a ešte si myslí, že Slota s tým niečo urobí, naivnejšie riešenie si predstaviť neviem ...
1. maďarské gardy NIE SÚ oficialnými útvarmy akéhokoľvek maďarského bezpečnostného orgánu, na rozdiel od slotovej snahy vytvoriť štatút domobrany. Kto začal? Hmm a nevznikli gardy náhodou až nejaký čas po tom kedy sa do slovenskej vlády dostala extrémistická antimaďarská strana? lebo tak je v maďarsku (a oprávnene) vnímaná.
2. porovnaj percentuálny počet slovákov v maďarsku a potom sa čuduje prečo. Okrem iného, iná krajina, iný systém. Neviem prečo by mala platiť nejaká reciprocita narúšajúca systém v danom štáte, duplom ak neporušuje práva menšín. A školy majú slovenské tam kde je velký počet národnostných menšín, tak ako aj u nás, takže neviem o čom trepeš.
zamidari to síce už napísal, ale ked už som sa rozpísal, tak...
A povieš mi preboha čo s tým Slota akože spraví???
Vietnamci sú banda prisťahovalcov, Maďari na tom území žijú historicky, tak ich odtiaľ máme vyhnať do ich štátu len tak zo srandy?
A potom sa to všetko začne premietať aj do života obyčajných ludí. začnú sa medzi sebou nenávidieť. A kôli čomu? že každý hovorí inou hatmatilkou? A to som si myslel že takéto problémy sú už za nami. Tak ale história sa bohužial opakuje...
@17 preboha to snaď nemyslíš vážne. "Nevedia si ustrážiť..." Typický slovenský idiotizmus. Prečo prečo prečo? asi preto že ked je niekde silná národnostná komunita, je prirodzené že chce svoje tradície rozvíjať. Tak ako to chcú madari na slovensku, tak ako to chcu slováci v madarsku. Tak napríklad V Békešskej čabe je aj slovenská škola, a myslím že aj gymnázium. Tak ako všade v madarsku kde je dost silná menšina. Prečo žijú na slovensku? preboha ved je to ich domov. A že nejaký vietnamci nežiadajú školy? Určite je na mieste porovnávať menšinu ktorá tu žije 1000 rokov, s ktorou máme spoločné viac než si pripúšťame a takú ktorá sa sem presunula v posledných rokoch, kolko krát ilegálne.
@20 ty si ozaj... ok SLOVENSKA REPUBLIKA - židia, madari, cigani, češi PREČ!!! koho mi to len pripomína...hmm
Hej, je tu SR a tak toleracia voči ostatným musí ísť preč, nastupuje nenávistlivosť a neochota spraviť niečo pre hocikoho s inou národnosťou!
Mňa fakt zaujíma aké majú argumenty za Slotu ľudia, čo sú plnoletí a nie sú úplne vymletí ...
To si zvoľme rovno Andera z Košíc, aj ten mnohým pripadal vtipný
Ak sa otázka týka vtipnosti jeho prehlásení, tak som za
Ak sa týka politických názorov tak neviem či je na mieste hovoriť o vtipnosti v kombinácii so "za"
Hej, ten miesto nárečia používa urážky a vulgarizmy a to už ho robí vhodným kandidátom
... A to som myslel, že začujem aspoň nejaký malilinký útržok logického dôvodu, keď sa jeho strana občas blížila až k 20% ...
Snažiť sa budem ďalej, ale už tomu neverím ... Najviac ma prekvapuje to, že sa nie zrovna zriekavo stretávam s ľuďmi, ktorí sa nedajú nazvať vypatlancami a aj tak volili SNS ...
Ak by som sa mal rozčuľovať nad nejakým politikom tak ako vy nad Slotom, tak pri našej vláde dostanem infarkt.
Hej, netreba to brať vážne, to je dostatočný dôvod na "za"
A ešte s spýtam čo má pohraničné mesto so Slotom?
Vacsi problemista medzi politikmi na SVK je od neho iba Csaky.
35. ten "francuzsky slota" sa vola Le Pen. V rusku tych nacionalistov je vela.
A ešte s spýtam čo má pohraničné mesto so Slotom? -> dal by som do pozornosti jeho "early career" výroky typu "v tomto meste sa vami nebudú baviť ani kľučky po slovensky!". Keď si v pohraničných mestách nebol, radšej sa nehádaj a sprav si dostatočný obraz.
Slotove posledné výroky a niektoré názory už ale beriem s rezervou, takže skôr ako niekto prekrúti moje slová - nevravím, že s ním úplne súhlasím !
Asi sa priklonim k argumentu, ze je haluzak
a urcite je dostatocny aby som sa postavil za Slotu...
Ved haluzakov v politike treba!
Oni vobec nereprezentuju svoj stat.
A vobec niesme na smiech so Slotom na cele v celom svete
Este k tomu je taky mily tolerantny clovek, ktory vobec nevyuziva vasu blbost a kratkozrakost a esteze my vobec nezerieme jeho sracky.
No a urcite on nieje problem nasich zlych slovensko-madarskych vztahov
Inak, o tych ucebniciach ste uz poculi?
Minule som sa chcel zaoberat dopadom ekonomickej krizi na slovensko, ale JEBAT TO!
UCEBNICEEE!!! UCEBNICE!!! To je to hlavne, co MUSIME riesit.
A aký zmysel má napísať pár somarín + "neberte to tak vážne" a just tie vážne veci zamlčať?
Ja som sa inak pýtal na niečo konštruktívnejšie ako to, že raz niekde spomenul nejaké mestečko ...
Napr. aké zmierlivé riešenie tohto problému spomína vo svojom programe?
A stale si stojim za svojim, ze v parlamente nema co hladat.
To tak vyzerá keď si človek stojí za svojim názorom a má ho čím podoprieť ...
tak si daj klud, pretoze ja ti nic vysvetlovat nemusim
Než ma niekto označí za extrémistu, dodám - to ako sa rozprávajú medzi sebou občania ma netrápi. Ale pokiaľ tým nejako obmedzia mňa alebo niekoho známeho(rodinu), to už ma trápiť bude.
Ono vôbec netreba rozoberať Maďarov, kľudne by stačilo nájsť niečo čo Slota vyrieši ... Ja takú vec fakt nevidím ...
Ja som z Nitry a jediné, čo mi vadí sú pindy z telky o neriešiteľných problémoch a takéto agresívne názory ľudí ...
A samozrejme, že mi nemusíš nič vysvetľovať, len nechápem prečo tak nespravíš, keď už to považuješ za správne ...
Ale tak toto je tiež tak prínosné ...Prečo by nevyriešila?
Mňa už riadne dlho zaujíma prečo niekto volí Slotu ... Tie 13 ročné deti mi na to evidentne neodpovedia tak môžeš ty, ja tomu ozaj nerozumiem, prečo nie ...
Ak mi sem dáš dôvod, ktorý pochopím, stále budem nesúhlasiť a považovať ho za idiota, ale možno budem chápať prečo ho niekto vôbec volí ...
A hľa, už sa niečo dosiahlo ...
No ale čas na písanie o flameoch sa nájde ... Takýto argument ozaj neberiem
Ja chcem momentálne len zistiť nejaký ten názor
z mojho pohladu je to tak, ze ja zase nemusim pochopit tvoje nazory, ale nevyzadujem to tu od teba, lebo viem, ze je to zbytocne. ty mas argumenty, ja mam argumenty = nikto nemoze vyhrat. takze prajem prijemny zbytok vecera
Mne je jedno či výhovorka, či nie, predpokladám, že čoskoro tu budeš zasa a čas už nebude problém
Myslím, že uviesť jeden jednoduchý argument fakt nie je o nič zbytočnejšie ako sa tu z toho pol hodiny vykrúcať, ale tak keď myslíš ...
Tiež želám pekný večer
Oni sa poslovencia postupne aj bez nejakych vynutenich prostriedkov.
Aj teraz je tu vela slovakov, ktory maju madarske alebo polomadarske korene, ale hovoria plynule slovensky a po madarsky vedia iba trochu alebo vobec.
Treba tomu dat len cas, a nic netreba silit.
68. trapas
Hej, ale ty môžeš politiku osrať a všetko máš na háku
No dospelák ozaj
ok, sorry, ale fakt som to chcel vedieť, tak som trochu tlačil, ono nejde o prosté preštiavanie, ani nepotrebujem, aby si vedel všetky novinky alebo čo, ja sám o tom viem dosť málo a aktívne to nesledujem ...
Len som chcel vedieť, prečo menovite Jano Slota, čo on skutočne pre Slovensko urobí ...
Ja by som sa možno uspokojil aj s nerozumnou ...
Ale zatiaľ nemám žiadnu ...
Aj z jedného známeho som maximálne vymačkal "Lebo Maďari ...", ale stále netuším čo to má so Slotom
Vynechal by som slovko každý, ale hej, kradne sa ...
A niekto popri tom robí reformy a niekto popri tom iba nadáva na iný národ ...
Myslím, že ľudia by svoju vlastnú neschopnosť a rozumovú impotenciu nemali neustále zvaľovať na zákonodarné orgány.
To je typický alibizmus ... Ale totálny ...
Ale tak spýtam sa aspoň ... Čo z toho hovorí pre Slotu?
@91 kto teda u nas robi take reformy, ze to normalny clovek pociti? kto je ten tvoj sampion? toto teraz zaujma mna.
Jednoducho ak by som bol nespokojný so svojím životom, určite by som nevinil ľudí v parlamente a vo vláde, ale seba. Ak sa môže mať čo i len jeden človek dobre, prečo by som sa nemohol aj ja?
Ja šampióna nemám Ja som zatiaľ nemal možnosť voliť a do najbližších volieb mám čas
Čisto zbežne by som to "tipol" na SKDÚ alebo Slobodné Fórum, ale dovtedy si hodlám ešte niečo pozisťovať ...
Každopádne nebude to ani Fico, ani Mečiar, ani Slota
No ja by som to zasa až tak nezjednodušoval, životná úroveň na Slovensku sa mi zdá byť prinízka a práve politici s tým môžu urobiť niečo do budúcna ...
Ak by si bol premiérom v krajine tupcov a večných frfľošov, pochopil by si, že akákoľvek snaha o zlepšenie bude aj tak bezvýznamná.
@94 vidis, ja som ani volit nebol a ani nepojdem. pockam si az dovtedy kym nevykapu vsetci komunisti, ich deti a deti ich deti. potom to mozno bude mat nejaky zmysel
Tak to sme zasa dospeli k tomu, že je jedno koho budeme voliť ... nesúhlasím ...
A ja zas kým mám kúsok v rukách tak radšej zvolím toho komunistu, ktorý viac prinesie ...
Nejaký ten výhľad do budúcnosti, trocha pokrytecky aj akceptovanie v Európe ...
a SNS nám toho do EU fakt moc nedá a mne sa tá idea (napriek tomu, že niektoré veci, ktoré EU presadzuje sa mi nepáčia) lisabonskej zmluvy celkom pozdáva ...
toto je (ten tvoj popisovany) alibizmus
No mne sa zdá, že Fico toho pre chod ekonomiky príliš veľa nespravil, kdežto Dzurinda sa (čo som mu kedysi vyčítal) pchal do riti každému zvonku, aby na tom Slovensku niečo zrobil, tj zdalo sa mi, že pri výstavbe KIA sme pôsobili ako poriadni šašovia, ale zasa to niečo proste prinesie do budúcnosti (samozrejme ak sa všetci tí investori nezdekujú, aj taká možnosť existuje ...)
Mne sa zdá, že Fico akurát populisticky zrušil 20sk poplatok a podobné kroky, ktoré smerovali neviem k čomu ... (Aj keď musím uznať, že takýto krok schvaľujem, ale neviem, nezdá sa mi to príliš závažné ...)
see you later
podla mojho nazoru, ak moze niekto uznavat takeho sasa, zlocinca a ozrana, je zhruba na jeho urovni
ale na druhej strane priznava, ze som stotoznena s niektorymi jeho nazormi, ale tak maximalne by som ho najala ako deratizera k nam na vychod nech spravi poriadok s "temnymi tvarami" tu u nas, ako to spravil v Ziline, za to ho obdivujem