Slova alebo vety, ktore zarucene rozputaju hadku? :D
tak som dnes uspesne rozputala hadku pri obede nevinnym prehlasenim, ze madarcina je podla mna pekny jazyk ktore slova/vety/vyroky podla vas zarucene rozputaju hadku/nevrazivost vseobecne alebo v konkretnych oblastiach? a nezacnite hadku pls
Ja zasa tvrdím, že Maďari sú nám mentalitou a hodnotami bližšie než Česi.
Väčšinou najviac rozzúrene reagujú tí, ktorí vedia o Maďarsku a Maďaroch akurát konský kokot (lófasz)
@ps102 urcite ano, uprimne ma to trocha aj rozosmutnilo, ze len pretoze viem po madarsky ma niektori ludia len vysmeju ked sa vobec opovazim povedat, ze som slovenka o__o
Vo vzťahu k maďarčine sme my Slováci úplní sedláci.
Pre bežného našinca je predovšetkým zdrojom vtipov (viď Krausove programy).
Tu ak ju niekto chce použiť v rôznych situáciach na verejnosti, tak to mnohí berú ako existenčné ohrozenie národa slovenského a urážku.
Na SLOVENSKU hovoriť PO MAĎARSKY!!! :o
Íri či Indovia nemajú problém používať AJ ako oficiálny jazyk, a to im robili Briti v minulosti oveľa hnusnejšie veci, než nám Maďari.
nemám problém s maďarmi, to len politici sa hrajú na inteligenciu...
pospolití obyčajný ľud či slovenska alebo maďarska trpí a drie o vlastné prežitie...
a dnes nastala doba, že každý kto sa zasadzuje o pokoj, bezpečnosť a prosperitu národa nech je to kto chce bude označený za fašistu, to platí aj na Kotlebu...
@loveillumination to je zaujimave, v akom meste zijes ak sa smiem spytat? Ja ked poviem, ze viem madarsky vsetci ma obdivuju a minimalne 1/10 sa madarsky pokusa naucit
zvycajne sa hadka zacne ked hovorim, preco je rastlinna strava lepsia ako zivocisna, preco kravy nemusia byt vyuzite len na maso a mlieko (vo velkochovoch), ked zacnem hovorit svoj nazor na chodenie do kostola, preco tam nechodim, aj ked som veriaca a nakoniec ked hovorim o tom, ze preco v buducnosti nechcem mat vlastnu rodinu a radsej zostanem cat lady to je take moje Top 3
@sheily zijem v ba, ale toto sa odohralo u klasickej zahorackej rodiny na obede este som sa asi nikdy nestretla s niekym, kto by povedal nieco ako "vies po madarsky? super" :I @anitchka nie je
@loveillumination ahaa no ja sa s tym stretavam stale hlavne v skole.. je u nas aj kurz madarciny pre zaciatocnikov a vsetci su z toho nadseni, chodia tam taliani, japonky, vietnamky, cesi, slovaci a hocijaki ludia co su tu na erazme a strasne sa to chcu naucit
mna najviac vytoci ked mi niekto hovori ako vie co si myslim, ako vie ako zareagujem a tvari sa ze ma prezity moj zivot a zmapovane moje zmyslanie a vyvodzuje o mne zavery proste toto ma tak vie vytocit ze vybuchujem
"Ešte si mladá, tvoj názor sa časom zmení..." júúúj za toto by som vraždila isteže názory sa vekom formujú a z časti aj menia, ale po prvé - nie všetky názory sa zmenia ... a po druhé - keď je toto jediný argument v kontexte, tak je to úplne v p***... proste miesto toho, aby mi ten starší človek vysvetlil, prečo sa podľa neho mýlim, mi len zadre že som proste moc mladá a blbá...
Tak napríklad v škole Kotleba- taká hádka
A väčšinou na nete sa pasujem keď niekto niečo povie o kresťanstve, tak hneď vojna medzi ateistami a kresťanmi, že Boh existuje a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Väčšinou najviac rozzúrene reagujú tí, ktorí vedia o Maďarsku a Maďaroch akurát konský kokot (lófasz)
.
U mna slovom banany
U inych ked poviem buzny su kjut
a to som zo žiliny a my sme tu všetci ved-viete-akí
Pre bežného našinca je predovšetkým zdrojom vtipov (viď Krausove programy).
Tu ak ju niekto chce použiť v rôznych situáciach na verejnosti, tak to mnohí berú ako existenčné ohrozenie národa slovenského a urážku.
Na SLOVENSKU hovoriť PO MAĎARSKY!!! :o
Íri či Indovia nemajú problém používať AJ ako oficiálny jazyk, a to im robili Briti v minulosti oveľa hnusnejšie veci, než nám Maďari.
pospolití obyčajný ľud či slovenska alebo maďarska trpí a drie o vlastné prežitie...
a dnes nastala doba, že každý kto sa zasadzuje o pokoj, bezpečnosť a prosperitu národa nech je to kto chce bude označený za fašistu, to platí aj na Kotlebu...
a tu na Birci: Kotleba, interrupcia, kresťanstvo, vegánstvo, Limej, mimo bircu aj homosexualita
Taká klasika...
a s mužom sa pochytíme zvyčajne kvôli jedlu...
ako sme mohli na toto zabudnúť?
inac este nie je madarcina na duolingu?
Je 100% hatching progress, takže onedlho už bude funkčná beta.
Konečne.
@anitchka nie je
S parterom : "Uz zase ides von?!" alebo "ukaz mi zrenicky"...
A väčšinou na nete sa pasujem keď niekto niečo povie o kresťanstve, tak hneď vojna medzi ateistami a kresťanmi, že Boh existuje a tak