napríklad ja na vlastné prekvapenie stretám turistov na námestí. Aj zahraničných. A zlatí sú, nezavadzajú ani nič.
Ale tu ide skor o to že keby začalo chodiť hoci kam viac turistov, tie konkretne miesta by sa zacali navalu takych ludi prisposobovat a to uz by zrejme vadilo, ale to uz zavisi od konkretneho poctu turistov a zmien, ktore by nastali.
Stále stretám na ceste turistov športovo oblečených,ktorí sa trepú na túru. Je to fajn. Alebo momentálne stretám lyžiarov,snowboardistov. Nevadí mi to...
Viacej mi žerú nervy tí,ktorí sa nám rýpu do barov !!! Len tak,ktorí sem prídu dovolenkovať-oddychovať do hotelov a nám zaberajú bary
To teda vie nasrať ,ja a Laurikaaa byvame v TANAP-e ľudia sem na poriadok dávajú pozor,nič nie je po zemi ... prídu vypatlaní turisti (najmä Polici a Rusi ) hneď bordel po zemi,vyzjapujú...
To sú presne tí ktorých spomína @3 Prídu oddychovať,robiť bordel a zaberať naše miesta v baroch
Len tak ma to napadlo. Lebo nátura slovákov na takých dedinách tuto v mojom okolí, TT, je taká že ako tam príde niekto cudzí tak ho väčšinou hneď na privítanie zavraždia pohľadom. Rekú tak ako by reagovali inde na takéto veci.
toto by mi určite nijak neprekážalo, nech sa len prídu pozerať, dokonca keď počujem cudzí jazyk či už ruština, nemčina alebo angličtina, to je jedno, tak ma to vždy poteší
esteze v snv mame vela podnikov ..ako nech chodia cim viac tych turistov..
v poslednej dobe k nam chodia kibici a to uz nie je prijemne pre nich lebo :
davaju nalepky svojho klubu,organizacie
cez zimu chodia so salmi svojho klubu a to nas strasne irituje,ale neva,vzdy si nejaky ukradneme..
spievaju svoje pesnicky po meste a to nas tiez velmi irituje,to potom sa musim vyhrabat z teplej krcmy do tej zimy a riadne im oponovat ak sa nam nepacia..
striekaju po budovach..co,minule v slovenskom raji na skale bolo nastriekane kibice kielce ..
no a ostatni turisti..nemci,strasne nesympaticky ludia..
ale nechcem by som aby trebars cez hlavny most chodilo 500000 ludi denne
hnusnejší ľudia ako na Slovensku sú už iba v Maďarsku... ale ešte aj Mongolsko je prívetivejšia krajina než tento náš bordel. Kedykoľvek sa vraciam do sr vždy vidím tie isté kyslé ksichty. Vôbec sa nečudujem, že sem turisti ani nechcú chodiť. a sranda, tursitov nechcú hlavne nezamestnané socky, realita slovenska...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale tu ide skor o to že keby začalo chodiť hoci kam viac turistov, tie konkretne miesta by sa zacali navalu takych ludi prisposobovat a to uz by zrejme vadilo, ale to uz zavisi od konkretneho poctu turistov a zmien, ktore by nastali.
Stále stretám na ceste turistov športovo oblečených,ktorí sa trepú na túru. Je to fajn. Alebo momentálne stretám lyžiarov,snowboardistov. Nevadí mi to...
Viacej mi žerú nervy tí,ktorí sa nám rýpu do barov !!! Len tak,ktorí sem prídu dovolenkovať-oddychovať do hotelov a nám zaberajú bary
To teda vie nasrať ,ja a Laurikaaa byvame v TANAP-e ľudia sem na poriadok dávajú pozor,nič nie je po zemi ... prídu vypatlaní turisti (najmä Polici a Rusi ) hneď bordel po zemi,vyzjapujú...
To sú presne tí ktorých spomína @3 Prídu oddychovať,robiť bordel a zaberať naše miesta v baroch
v poslednej dobe k nam chodia kibici a to uz nie je prijemne pre nich lebo :
davaju nalepky svojho klubu,organizacie
cez zimu chodia so salmi svojho klubu a to nas strasne irituje,ale neva,vzdy si nejaky ukradneme..
spievaju svoje pesnicky po meste a to nas tiez velmi irituje,to potom sa musim vyhrabat z teplej krcmy do tej zimy a riadne im oponovat ak sa nam nepacia..
striekaju po budovach..co,minule v slovenskom raji na skale bolo nastriekane kibice kielce ..
no a ostatni turisti..nemci,strasne nesympaticky ludia..
ale nechcem by som aby trebars cez hlavny most chodilo 500000 ludi denne
no lebo slovensko a jej top celebrita - Martinka z Turca je vrchol kultúrnosti