A co sa tyka jazyka, pracujem v multikulturnom kolektive a napr. s grekom, co leca lrn grecky sme best coworclker friends, cize ak sa chces dorozumiet, dorizumies sa
Londýn ...ak máš na mysli,či mi to ludia dávaju pocítit ,že som cudzinec tak absolútne nie ,ale tak bolo by divné keby ano v jednom z najmultikulturnejsích miest
najdu sa pripady samozrejme, ale ja som videl vela stand-upov britskych, kde komici o tom ako sa zije v uk, v jednotlivych mestach,o walese,skotsku proste take britskejsie temy hockedy + talk show (graham norton - milujem), aj kapely a to mi dalo aky taky pohlad do toho aki su, co sa u nich deje a pod.
Ale samozrejme najlepsi priklad ked iba domaci skoti, pili pivko sa zahovorili akurat o jednej polke ktora nebola najbystrejsia v bare robila a nastala veta "hej ale ona je foreigner." TAk som povedal a co som ja? A oni, "aale ty si v pohode"
dakedy ma mrzi jedine ze pre nich slovak madar cech bulhar je setko poliak a 90% ak nie viac poznaju czechoslovakiu jedine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A co sa tyka jazyka, pracujem v multikulturnom kolektive a napr. s grekom, co leca lrn grecky sme best coworclker friends, cize ak sa chces dorozumiet, dorizumies sa
Ale samozrejme najlepsi priklad ked iba domaci skoti, pili pivko sa zahovorili akurat o jednej polke ktora nebola najbystrejsia v bare robila a nastala veta "hej ale ona je foreigner." TAk som povedal a co som ja? A oni, "aale ty si v pohode"
dakedy ma mrzi jedine ze pre nich slovak madar cech bulhar je setko poliak a 90% ak nie viac poznaju czechoslovakiu jedine
ale nevadí mi to