nie, podla mna to nie je logicke ze hral lepsie...slovan NEHRA lepsie...MY hrame lepsie a skor ci neskor sa to ukaze ...teism sa na buduci rok, vtedy si totiz ideme po zlat
ono logicky z toho vyplyva, ze maju aj velmi dobrych, ak nie najlôepsich hracov a za tie peniaze si mozu dovolit jednoducho viac a aj preto maju ta kvalitny kader a boli tento rok tak dobri...
blueberry - Lenže Slovan bol bezkonkurenčne najlepší počas celej sezóny...
Osobne bolo toto finále Bratislava proti zvyšku Slovenska. Neviem prečo majú všetci averziu voči Blave. Však je tu nasačkovaná polovica východu....keď sa im tak nelúbi nech idú späť domov....do Steel Arény
-29- oni sa odkurili sami ... to bola len stastena ze SLOVAN vyhral ... sak tie goly boli len nahodne ... sa nepojebte ze ste ZAPAD, hlavne mesto skurvenej republiky ... ktora si mysli ze BRATISLAVA je cele slovensko ... radsej byvat pod mostom nez medzi kopu nadumanych, glupych a vyjebanych, kokotskych BRATSILAVCAN ... resp. BLAVAKOV ... a JEDNOZNACNE ke hrali lepsie ... ked uz skoncoidovali slovanisticky autobus .. nohli aj lietadlo ked skoda reci ...s tymi blavakmi ...
je zaujimave ze vsetci sa tu stazujete na Ba, nadavate tu a povedal vam uz nejaky Bratislavčan že skurvené košice? lebo ja som si to tu o BA prečítala minimalne 5-6 krát....my aspon nemame potrebu z vlastnej zakomplexovanosti uražať zvyšok Slovenska ako je to naopak.....ked su majstrovstva sveta tak sme zrazu vsetci slvoaci co? a ziadna skurvena bratislava....proste slovensko...a aj bratislavski hokejisti inak hrajuci za slovan su zrazu uzasni.....zamyslite sa nad sebou
preco zmazat? a preco by sme s anemali rozculovat? patri to k tomu, komu to nevyhovuje, nech si ide polievat kvietky do zahradky
sakra, aj mna to nasralo, nejdem ani nadavat na BA, nema to vyznam sem pisat, vcera som sa dostatocne vyburila, tu sa ukazalo, ze nam stacilo v priebehu desiatich minut dat dva goly, keby sme mali o pet minut viac, dame aj treti, zatym co BA dali za 40 minut dva goly, pfe, aspon takto strucne, a ked vidim cigera, dviha sa mi zaludok, neviem ani preco, esteze nevisim na extralige, tesim sa na MS
Zipporah - Rozčulovať a nadávať môžeš ja som sa tiež rozčuľoval keď nepostúpil PP. Áno patrí to k tomu.
Lenže mna by nesrali takéto príspevky keby ich bolo zopár. Ale keď takýto "inteligenti" zaplnia celé fórum a nevieš sa dočítať jednej normálnej reakcie tak už potom ma to sere a nedá mi to reagovať. Takto pekne sa to doondilo napr. na Hokej.sk...
Mimochodom, ten argument my sme za 10 minút dali 2 góly, sme lepší Nič iné ako lol
neviem co je lol, omg, a dalsie skratky of teens, ale ja aj tak nesledujem aki su kosicki hraci, prehlad mam skor v MS, aj tak si myslim, ze je to skvele, ak osme zabrali, dali dva goly za kratky cas, keby sme tak hrali aspon celu jednu tretinu, ta BA fnuka a hadze po nas hotdogy, harkanice a redbully...no comment, ako vravi hossa
A resume z danych postojov? Bratislava sa oddeli od zvysku Slovenska a bude dobre.. vychod moze nadavat na Trnavu, dajme tomu, a Ba.. na cudzincov v bratislavskom (nie blavackom ) state..
vsetky priklady boli len fikciou nepodtrhnutou skutocnostou. za pripadne nezrovnalosti sa vopred ospravedlnujeme.
ale kosice si aj tak mozu gratulovat mislim ze mame dobry tym a slovan moze ist aj s tym ich Hovim niekde kosice su disciplinovanejsie a najme maju 100-krat vzdelanejsieho trenera ne jak toten Zdenko C...R co vsetkych po prehre poslal niekam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ano slovan vyhral, a co s tým?
(kosice prehrali )
keby sa hralo o pár minút dlhšie, tak oslavujeme my a nie blaváci :p
OK Slovan nehrá pekný hokej, ale účelový hokej. Presne taký aký sa teraz hrá všade po svete. Nehrá sa na krásu, hrá sa na výsledok.
A Slovan bol celú sezónu bezkonkurenčne najlepší.
ked raz slovan vyhral, uz na tom nic nezmenite
jednoducho je to tak a bodka...btw, preco ziadni slovanisti nezalozia temu ze slovan vyhral?
A ked niekto vyhra tak logicky hral lepsie nie?..
ono logicky z toho vyplyva, ze maju aj velmi dobrych, ak nie najlôepsich hracov a za tie peniaze si mozu dovolit jednoducho viac a aj preto maju ta kvalitny kader a boli tento rok tak dobri...
hááácééé košicééé
život ide ďalej
Osobne bolo toto finále Bratislava proti zvyšku Slovenska. Neviem prečo majú všetci averziu voči Blave. Však je tu nasačkovaná polovica východu....keď sa im tak nelúbi nech idú späť domov....do Steel Arény
SLovan GO! o rok sme majstrami opäť...
len Slovan dnes hral o trošičku lepšie košice možno Vám to víde o rok... šak uvidíme
SME MAJSTRI!!!!!!!!!!!!!
SEDLAC MOZE IST O5 KOPAT HNOJ !!!!
Kosice Ruleezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Viď 36,37... Zmazte dakto tuto tému...
sakra, aj mna to nasralo, nejdem ani nadavat na BA, nema to vyznam sem pisat, vcera som sa dostatocne vyburila, tu sa ukazalo, ze nam stacilo v priebehu desiatich minut dat dva goly, keby sme mali o pet minut viac, dame aj treti, zatym co BA dali za 40 minut dva goly, pfe, aspon takto strucne, a ked vidim cigera, dviha sa mi zaludok, neviem ani preco, esteze nevisim na extralige, tesim sa na MS
Lenže mna by nesrali takéto príspevky keby ich bolo zopár. Ale keď takýto "inteligenti" zaplnia celé fórum a nevieš sa dočítať jednej normálnej reakcie tak už potom ma to sere a nedá mi to reagovať. Takto pekne sa to doondilo napr. na Hokej.sk...
Mimochodom, ten argument my sme za 10 minút dali 2 góly, sme lepší Nič iné ako lol
vsetky priklady boli len fikciou nepodtrhnutou skutocnostou. za pripadne nezrovnalosti sa vopred ospravedlnujeme.
Pochybujem.
HC Kosice 4ever