lebo nikto nema rad bratislavu... slovan nemam rad koli jeho fanusikom , koli jeho majitelovi ...sranda je ta ,ze kmotrika uz slovan nezaujima a radsej by videl namiesto tehelneho pola a pasienkov nejaky obchodny dom / hotel... cize sa kludne moze zopakovat pribeh artmedie ...
ked sa prevalila kauza hc slovanu ,ze ich dotoval tipos ...nemam slov...
Zvýhodňovanie, presadzovanie v médiách, tlačenie vo viacerých smeroch, prepojenie s SZĽH, resp. SFZ, výstavba štadiónov. Kmotríkove zachovanie sa k Artmedii...
podivuhodne vykony rozhodcov v prospech SBA (seria pocas vyluky NHL).. semifinalova seria Slovan - Dukla 1:3 (konecne 4:3 pre SBA), kde Slovan nemal na nic narok a na Duklu v tej serii jednoducho nemali.. potom prisli obdivuhodne zranenia a ochorenia brankarov Dukly pred rozhodujucim zapasom.. Trencin hral z nicoho nic na 10%.. je to v Trencine verejne tajomstvo, ze to isti hraci Dukly nakoniec predali Slovanistom.. taktiez zmlatenie TN funkcionara SBSkarom toho kokota Assimakopoulosa.. na hokejovom zvaze neobycajne ulavy trestov pre hracov Slovana.. a v nasej repre pretlacanie hracov Slovana aj napriek nulovej vykonnosti a velkej konkurencii..
to by bolo k hokeju.. a futbal? pozrite sa na tie holohlave hovna a netreba nic vysvetlovat..
@10 raz ked to este stalo za to som bol na realnom futbale v Petrzalke a nie na vychodniarskom ""futbale"" a hovorim z mojho uhla pohladu , to ze ty ho mas rad ti neberiem
@mm47 pocuj , tie trapne narazky na vychod si odpusti ok??? nasa liga je trapna sama o sebe...ja myslim skutocny futbal...bol som na barcelonu , na bayern a aj na moj oblubeny manchester a ak by si taky futbal zazil mozno by si aspon trochu zmenil nazor... hokej mam tiez rad ale futbal je futbal
@mm47 ty si myslis ,ze bratislavu nemaju radi len vychodniari???cele slovensko nema rado bratislavu .nejde ani tak o samotne mesto ale ide o to,ze do bratislavy ide ovela viac prostriedkov ako do ostatnych miest...ale to nie je len u nas napr. vo francuzsku je to iste mozno este horsie...proste centralizmus sa ovplyvnit neda ...ak by bolo hlavne mesko kosice tak by sme vsetci nemali radi kosice...ss fanusikov ma len spartak teda , su vo vsetkych fankluboch ale spartakovci to nemaju problem dat najavo... aj futbal je rychla hra aj tam padaju goly v nadstavenom case urcite by som chcel ist raz na nejaky zapas NHL zazit tu atmosferu a ten hokej...alebo aspon ked sa podari do popradu na KHL
@mm47 jasne je dolezite mat pekne hlavne mesto , predsa len je to reprezentativne miesto ale netreba zabudat aj na zvysok slovenska...co sa tyka lunika 9 tak to je nevyriesitelny problem...budte radi ,ze to nemate v blave .
@mm47 lenze na luniku 9 zije oficialne cca 6000 ciganov a neoficialne je to tak okolo 15 000... to je dost vela...nastastie u nas v Presove cigani nie su...resp. ziju v gete pri starej tehelni a zvysok sa vystahovalo do okolitych dedin...
@aguri500 tak ale nieje sanca aby slovan skoncil ako artmedia lebo slovan uz ma meno vzdy by sa nasiel niketo kto by slovan zachranil aj ked ja osobne ho tez nemam rad..
@exonr meno sice ma ale aj slovan vypadol do druhej ligy...kludne moze zaniknut ak nebude mat kde hrat..petrzalka je po Tatrane druhy najstarsi klub na slovensku a ako dopadol...znicili inter ktory mi bol z bratislavskych klubov najsympatickejsi , znicili artmediu ,mozno pojde aj slovan... VSS kosice dopadli tiez tragicky aj ked to bolo o inom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked sa prevalila kauza hc slovanu ,ze ich dotoval tipos ...nemam slov...
K teme : Futbal nemam rad , kvoli fanusikom ci uz slovanu alebo Trnavy
A aj kvoli tej hre , na hokej sa nechyta ani atmosferou ani rychlopstou , zaujimavostou , skratka je to nahovno sport podla mna
to by bolo k hokeju.. a futbal? pozrite sa na tie holohlave hovna a netreba nic vysvetlovat..
proste hokej sa mi paci viac a tym to hasne
Hokej je hokej , svieza hra , kde sa nieco deje.
kde padaju kuriozne goly , kde padaju goly 1sekundu pred koncom , kde su bitky , aj ked to nieje sportove ale okoreni to hru
Hokej nema SS ako fanusikov jak kazdy druhy tim vo futbale v SR.
1. ma ist do Presova tolko isto zdrojov ako do BA ? ked BA je 3krat vacsia , 3krat viac ludi , 3krat viac treba? jednoducha matika.
2. nemaj rad 150 darmozracov co to riadia a nie obyvatelov co s tym nic nenarobia
1nie ale ma ist viac penazi do presovskeho kraja kde zije ovela viac ludi ani nie viac ale aspon rovnako.
2. nemam ich rad ale nemam rad ani bratislavcanov ktori sa povysuju nad zvysok slovenska... vacsinou ide o velkych bratislavcanov od lemesian a pod
1nie ale ma ist viac penazi do presovskeho kraja kde zije ovela viac ludi ani nie viac ale aspon rovnako.
2. nemam ich rad ale nemam rad ani bratislavcanov ktori sa povysuju nad zvysok slovenska... vacsinou ide o velkych bratislavcanov od lemesian a pod
v KE nerobi nikto nic