Ja by som nerozdeloavl hudbu na komercnu a nekomercnu...ked niekto robi dobru hudbu je mi jedno pre co to robi...napr Elan ma dobre songy aj ked je to popovina,ale ma to v sebe kus duse...potom Tublatanka, Horkyze Slize, Desmod a The Clear...
Slovensko- svedska skupina Signum Regis hlada metaloveho/hardrockoveho spevaka, ktory by s kapelou odohral koncerty v roku 2010. Spolupraca s kapelou na nahravani tretieho album, pripadne dalsich studiovych aktivitach mozna. Kapela Signum Regis vydala 2 albumy v celosvetovom vydani (vratane vydania v poprednom japonskom labely Avalon/Marquee) a dostalo sa jej aj medzinarodneho uznania v casopisoch ako Rockhard, Metalhammer. Na poste spevaka bol na prvych dvoch albumoch znamy svedsky spevak Göran Edman (ex-Yngwie Malmsteen, John Norum). Nehladame vernu kopiu Görana, aj ked ocakavame, ze novy spevak by mal zvladnut cast repertoaru z prvych dvoch albumov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ikonka: nemyslim si ze Vetroplach, Hex a Polemic su nekomercne kapely..
Ja zo slovenskej hudby pocuvam akurat ine kafe (skoda ze sa rozpadli), vanilla club a trans panama..
jasne, mas pravdu..su komercni, ale ja som to myslela trochu inak
teda nie su az tak komercni ako Desmod, Peha a pod.
chapes ?
a ty poznas Trans Panamu?
to si pamatam zo starych cias..KNP.. koki..ale davno som o nich nepocula
Ska-pra šupina je pecka
a polemiic
Mno a potom tak - Nocadeň (to je ozaj moje), Good Fancy, Ens, So Fine, Dlhá Noha, Cliché, Matka Guráž, Mayo, Sexit a pod.
kontakt: www.signum-regis.com, info@signum-regis.com