Šeban (Bezvetrie), Muller (staršia tvorba), páči sa mi demo Martina Hubu Slepé hviezdy v mřtvom nebi, potom mám rád Moju Reč, Veca z hh sceény a starsie hitovice Jany Kirchner, niektore radio pesničky od Pehy a to je asi všetko... hej a ešte Pathology Stench
no hlavne pozor na slová! čo je komerčné neznamená že je shit... zober si taký IMT Smile, momentálne u mňa vedú a majú nábeh na to aby sa stali u nás legendou... verím že raz sa tak aj stane
@martin182 a celkové delenie sveta na komerčnú a nekomerčnú čast je na výsmech, a najmä teraz, keď všetko splýva v jedno..(to však neznamená, že počúvam Tweensky )
a to kde je hranica medzi komercnym a nekomercnym?...no nic ja si myslim ze IMT Smile su super a vcera som prvykrat pogovala na Horkyze Slize a super to bolo taze mozu byt aj oni na fajne pogo ...
sak slobodka asi v prvom rade potom ich je vela: lavagance, para, hudba z marsu(juhuuuuu), vrbovski vitazi, karpatske chrbaty...sa mi to nechce vypisovat
všetko čo napísal mayo. a k tomu ešte laco lučenič, čisté tvary (ako si mohol zabudnúť????), home made mutant, karpatské chrbáty, vrbovskí víťazi, polemic, ska2tonics, lipa, šoralová... a tak.
@ink next page poznám. aj osobne niekde by som mala mať aj ich zapaľovač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
No a naj zo SR sceny je Twiins .. aj ked podla teba urcite komerčná sračka D
@3 heej ,to je supa,aj sadni si mi na kolená. A twins uz nie su,uz su tweens nie? Ale presne,komercna sracka. hehe
Slize su fajnovy, uz som ich videl sto krat. Ale stare piesne su best.
Mladšie kapely sa mi zdajú byť tiež kvalitné, Vám však neznáme (Kvety nikotínu, The Shit,..)
lavagance,
swan bride,
puding pani elvisovej,
nove mapy,
modre hory,
vec, trosky(cest pamiatke),
noisecut,
INFANTS! ,
seban,
rozsa,
brezovsky,
para,
sako,
cliche,
vetroplach,
yococo,
JARO FILIP!
Dorotka Nvotova,
Katka Koscova(smrtelne vazne! ,
Lasica, Muller,
Pii Jem/Malevile/Matelko,
tomas sloboda,
made 2 mate/funkiez/katka korcek,
groovin heads,
zzub,
mayo varga,
100 much,
ciste tvary,
the uniques...
veeeela veeela
momentalne ficim na foolk/foolcut... vecer si idem zaobstarat Cedo
Celý Trenčiansky Gympel hovorí, že sú to komerční pózeri, ale osrať všetkých, čo si to myslia, mne sa skrátka páčia, majú čosi do seba...
oficiálny web
@ink next page poznám. aj osobne niekde by som mala mať aj ich zapaľovač